News
notix pixel id

Alina Bica, plasată în arest la domiciliu

Fosta şefă DIICOT, Alina Bica, a scăpat de arestul de la penitenciarul Târgşor. Instanţa de judecată a hotărât plasarea ei în arest la domiciliu. Decizia nu este definitivă şi poate fi...
22.10.2015 | 08:22
Alina Bica, plasată în arest la domiciliu

Fosta şefă DIICOT, Alina Bica, a scăpat de arestul de la penitenciarul Târgşor. Instanţa de judecată a hotărât plasarea ei în arest la domiciliu. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată de procurori.

În luna septembrie, Alina Bica a fost dusă din nou în arestul Poliţiei Capitalei, fiind cercetată pentru luare de mită în dosarul omului de afaceri Horia Simu. Fosta şefă antimafia ar fi primit bani pentru a soluţiona favorabil un dosar penal care îl privea pe afacerist.

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a Alina Bica, la data faptelor şefă DIICOT pentru luare de mită şi participaţie improprie sub forma determinării cu intenţie la săvârşirea fără vinovăţie a infracţiunii de abuz în serviciu. Totodată, DNA a dispus trimiterea în judecată a lui Horia Simu, arestat preventiv în altă cauză, cu privire la săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei au dispus trimiterea în judecată şi a lui Pop Şerban, în stare de arest preventiv, fost şef al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), cu privire la săvârşirea infracţiunii de complicitate la dare de mită.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri