Life

Alina Ceușan a dezvăluit sexul bebelușului. Când va naște fosta concurentă de la Asia Express

24.06.2020 | 17:09
Alina Ceusan a dezvaluit sexul bebelusului Cand va naste fosta concurenta de la Asia Express
ADVERTISEMENT

Alina Ceușan este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mamă pentru prima oară. Fosta concurentă din show-ul „Asia Express” de la Antena 1 a vorbit pentru prima oară despre sexul bebelușului care urmează să vină pe lume peste foarte puțin timp.

Vloggerița a declarat că va naște un băiețel despre care spune că și-ar dori să ia cele mai bune gene de la soțul ei, Raul Tișa. Vedeta a ținut să sublinieze faptul că așteaptă cu sufletul la gură primele luni de viață ale bebelușului, mai ales că vor fi numai ei și cei apropiați.

ADVERTISEMENT

„Raul, avem un copil, this is real’ (râde), vom spune, uitându-ne la el. La el? Da, e băiețel”, a mărturisit frumoasa blondină care a format echipă cu Carmen Grebenișan la Asia Express, informează elle.ro.

Vloggerița Alina Ceușan va avea un băiat. Vedeta își dorește să semene cu soțul ei

Alina Ceușan, una dintre cele mai cunoscute influencere din țara noastră, mărturisește că întotdeauna și-a dorit să devină mamă înainte de a împlini 28 de ani. Și iată că astrele s-au aliniat în favoarea ei, în curând fosta concurentă de la Antena 1 devenind pentru prima oară mamă.

ADVERTISEMENT

Cât despre cum și-ar dori să arate băiețelul, blondina din Cluj-Napoca a declarat că ar vrea să moștenească viziunea artistică și carisma de la soțul ei cu care este împreună de 8 ani. În plus, vedeta se gândește deja cum va arăta copilul ei peste ani: un bărbat puternic care reușește în tot ce-și propune.

„Raul este un bărbat complet și atât de bine crescut și de charismatic, priceput la toate, și totuși cu o viziune artistică, încât mi-aș dori să ia tot ce-i mai bun de la el.

ADVERTISEMENT

Vor fi câteva luni de vis în care vom sta doar noi și cei apropiați nouă acasă cu el, că va fi o perioadă frumoasă de tranziție de la «te așteptăm la ești aici».

Mi-aș dori să aibă reperele simple și de bun simț în primul rând, repere cu care am fost și noi crescuți. Să știe să spună mulțumesc, îmi pare rău, te iubesc, toate la momentul potrivit.

ADVERTISEMENT

Să înțeleagă că oamenii și situațiile vor veni în viața lui cu un rol, că viața e scurtă și trebuie trăită frumos, dar întotdeauna așa cum își dorește el. 

În fiecare moment o să creștem un bărbat așa cum trebuie, puternic pentru cei din jurul lui, dar sensibil la ce-i aruncă viața-n cale, hotărât să ajungă unde își propune, dar înțelegător cu oamenii, practic în viziune, dar visător când vede o pasăre pe cer, în zilele de vacanță. Așa îl văd”, a mai spus blondina, potrivit sursei citate.

Alina Ceușan urmează să nască la jumătatea lunii septembrie. Întrebată cum va aduce pe lume băiețelul, vedeta a mărturisit că și-a propus să nască natural și chiar își dorește să alăpteze.

ADVERTISEMENT