Life

Alina Ceușan, adevărul despre scandalurile de la Survivor România și Carmen Grebenișan: “Asta a făcut în toate proiectele”

Alina Ceușan a vorbit despre participarea lui Carmen Grebenișan la Survivor România. Cum privește scandalurile în care s-a implicat Faimoasa.
23.03.2023 | 17:40
Alina Ceusan adevarul despre scandalurile de la Survivor Romania si Carmen Grebenisan Asta a facut in toate proiectele
Alina Ceușan a vorbit despre participarea lui Carmen Grebenișan la Survivor. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Ceușan, cea mai bună prietenă a lui Carmen Grebenișan, a vorbit despre participarea prietenei sale la Survivor România. Influencerița o susține pe Faimoasă până în pânzele albe. I-a trimis chiar și un mesaj prin care i-a sugerat că este perfectă așa cum e.

 Alina Ceușan, despre prietenia cu Carmen Grebenișan de la Survivor. S-au cunoscut la grădiniță

Alina Ceușan a fost invitată în podcast-ul lui Jorge, ocazie cu care a vorbit și despre participarea bunei sale prietene la Survivor România. Împreună au luat parte, în trecut, la o altă aventură: Asia Express, iar acum Faimoasa se numără printre concurenții buni ai show-ului de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au fost văzute adesea una în compania celeilalte. Mereu au lăsat impresia că sunt ca două surori, cele două nu se aseamănă doar fizic. Celebra influenceriță a mărturisit că au același mod de a privi viața. Lucru care nu este de mirare, ținând cont că se cunosc de la grădiniță.

„Carmen și-a deschis blogul cred că la un an după mine, ceva de genul. Când i-am zis, ‘Hai fă treaba asta. Că, uite, e mișto. Mi se pare că există oportunități aici. Putem face lucrurile împreună. Putem pleca, să fim peste tot împreună.’ Lucruri care s-au și întâmplat. Cred că noi noi aveam această putere de manifestare dinainte să știm că există așa ceva. Ne gândeam foarte mult la aceste situații. Încercam să ne gândim ca și cum suntem deja acolo.

ADVERTISEMENT

Prietenia noastră a fost un lucru foarte natural și mă bucur că în parcursul nostru în online am reușit să facem toate lucrurile astea împreună. Noi ne-am mutat la facultate în Cluj. Nu eram prietene atât de bune. Ne știm de la grădiniță. Am fost în aceeași grupă.

Ne-am reîntâlnit la facultate și a fost o super întâmplare că ne-am mutat în chirie împreună. Într-o singură seară, ne-am dat seama că aveam aceleași interese și ne plac aceleași lucruri și avem aceleași pasiuni. Am simțit că avem aceeași forță și că vrem să facem lucruri care sunt inovative”, a povestit Alina Ceușan.

ADVERTISEMENT

Jorge, dezvăluire neașteptată despre Survivor România: „Cu Carmen am petrecut cel mai mult timp”

Nu doar cu Alina Ceușan are multe lucruri în comun Carmen Grebenișan. Jorge, și el fost concurent Survivor, a mărturisit că dintre toți colegii săi de pe insulă, cu ea s-a înțeles cel mai bine: „Voi două sunteți ca două suflete pereche. Aveți și același stil de a vorbi, aceeași energie. Cu Carmen am petrecut cel mai mult timp pe insulă, discutând. Cu Carmen m-am conectat instantaneu. Nu-ți ascund faptul că, de foarte multe ori, se gândea la tine”.

Ce părere are Alina Ceușan despre scandalurile în care Carmen Grebenișan s-a implicat la Survivor

Vizavi de Survivor România și poziționarea lui Carmen Grebenișan față de scandalurile puternice cu DOC, concurentul care recent a părăsit competiția, spre mulțumirea unora dintre colegii Faimoși. 

ADVERTISEMENT

„Mi se pare absolut normal ca la un moment dat să-ți pierzi răbdarea. Mie DOC îmi place ca artist. Îmi place muzica lui. Îmi place ceea ce face. Am văzut un foarte mare potențial în el în momentul în care a intrat în emisiune.

Și mi s-a părut că a avut o evoluție ciudată. Mi se pare bun traseu, dar în discuțiile de pe insulă mi se pare că e puțin…N-aș vrea să spun personaj. Nu mi se pare că e genul de om fățarnic. Nu cred că are o mască, dar cred că condițiile alea te duc în acele comportamente”, a declarat Alina Ceușan în podcast-ul lui Jorge.

Ce ar vrea să-i transmită Alina Ceușan prietenei sale aflate la Survivor România

Alina Ceușan este de părere că dacă prietena sa a ajuns să se certe cu DOC la Survivor, este pentru că și-a pierdut răbdarea cu artistul. Chiar dacă nu o poate auzi, Alina Ceușan i-a transmis lui Carmen Grebenișan- la fel ca în mesajele care nu au ajuns niciodată la ea, din cauza jocurilor de comunicare pierdute- că nu greșește cu nimic.

„Tot ceea ce face ea acolo, e absolut normal și exact ceea ce ar trebui să facă la momentul respectiv. N-aș vrea să o redirecționez în niciun fel. Nu i-aș spune să facă nimic altceva. Inclusiv în mesajele care nu au ajuns la ea în Dominicană, la fel. Încercam să-i transmit că tot ceea ce este ea este singurul care contează.

Este foarte important să fii tu. Mi se pare că de-a lungul timpului, asta a făcut în toate proiectele în care a fost. Din asta a avut de câștigat. Nu din a fi sau a încerca sau a părea ceva. Carmen, este o persoană care în general are foarte multă răbdare, dar și când o enervezi”, a completat Alina Ceușan, cu privire la discuțiile în care Carmen Grebenișan este implicată la Survivor.

ADVERTISEMENT