Life

Alina Ceușan, ex-concurenta Asia Express, gravidă în 7 luni, scandalizată! Polițiștii n-au crezut că e însărcinată și au cerut dovezi. Incredibil ce a urmat

01.07.2020 | 14:35
Alina Ceusan exconcurenta Asia Express gravida in 7 luni scandalizata Politistii nau crezut ca e insarcinata si au cerut dovezi Incredibil ce a urmat
Alina Ceusan. FOTO: Instagram
ADVERTISEMENT

Alina Ceușan este însărcinată în șapte luni, iar acest lucru este mai mult decât evident. Celebra bloggeriță a povestit pe Instagram o întâmplare neplăcută pe care a trăit-o în timp ce era la volan.

Vedeta TV a avut parte de clipe tensionate, care nu-i fac bine niciunei gravide, după ce Poliția Rutieră a oprit-o în trafic pentru că nu purta centura de siguranță.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Asia Express a explicat că nu poate să poarte centura de siguranță din cauza burții destul de mari, pentru că este însărcinată, însă polițiștii n-au crezut-o și i-au cerut să dovedească acest fapt printr-un fapt medical.

Alina Ceușan, trasă pe dreapta de polițiști

Blonda este însărcinată în șapte luni, iar în luna septembrie urmează să aducă pe lume un băiețel. În 2019, Alina și partenerul ei de viață s-au căsătorit după 8 ani de relație.

ADVERTISEMENT

” Fața mea atunci când polițiștii mă întreabă dacă am un certificat care să demonstreze faptul că sunt însărcinată. Doamnă, domnule, am două bețe în loc de două picioare și un buton pe burtă. Chiar credeți că burta este de la burgeri și bere?

Simplul fapt că cineva ar putea să vă mintă că este însărcinată ca să nu poarte centură de siguranță mă face să explodez. Poartă afurisita de centură dacă poți, mie îmi ajunge peste burtă și mă deranjează. Să aveți un weekend minunat! ”, a scris vedeta pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

My face when police officers ask me if I have any certificare to prove I’m pregnant. Mam’, Sir, I have a poppin’ belly button and two sticks instead of legs. Do you really think it’s burgers and beers? 😂 I mean the pure fact that someone would lie to you and they are pregnant just so they wouldn’t wear a safety belt blows my mind. Wear yo’ fucking seatbelt if you can, for me it just got to the lvl where it’s bothering my growing belly… Have a nice weekend 🧜🏼‍♀️ (the whole problem was, in fact, in the officer’s attitude)

A post shared by ALINA TISHA (@alinaceusan) on

Alina Ceușan, una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din România

Blonda este din Cluj, însă a devenit populară datorită blogului de lifestyle pe care îl are. În prezent cu sute de mii de admiratori care îi urmăresc activitatea, ardeleanca se bucură de statutul de vedetă, a avut nenumărate apariții TV, plus că a participat și la Asia Express chiar cu puțin timp înainte să rămână gravidă.

Tânăra clujeancă se mândrește și cu aparițiile sale în revistele de top din România. Ultimul pictorial o arată însărcinată pe coperta revistei ELLE.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

I was ready to give up my crown, but it seems like I’m still the only queen in the house 😂👋🏼 It’s a boy! And we’re both on the cover of @elleromania July Issue rocking @teilor_finejewellery diamonds. The magazine features a special inteview about the pregnancy & some beautiful photos with me and @raultisa – you can find it starting June25th at every press point in the country. Love, A. Big thanks to @domnicamar & @licapopescu, @christiantudose & Teilor team @mecloudy @alexmilitaru.ro, @halucian and @teo_iu for the help! Makeup by me, hair by @raultisa.

A post shared by ALINA TISHA (@alinaceusan) on

Conform codului rutier român, gravidele în stare de avansată de sarcină pot conduce fără centură, deoarece poate fi un pericol pentru sarcină. Evident, și lipsa centurii poate constitui un pericol, însă codul rutier a clarificat acest aspect.

Femeile gravide într-o stare avansată a sarcinii pot conduce fără centură, conform legislației în viguare.
Femeile gravide într-o stare avansată a sarcinii pot conduce fără centură, conform legislației în viguare

” Raul este un bărbat complet și atât de bine crescut și de charismatic, priceput la toate, și totuși cu o viziune artistică, încât mi-aș dori să ia tot ce-i mai bun de la el.

Vor fi câteva luni de vis în care vom sta doar noi și cei apropiați nouă acasă cu el, că va fi o perioadă frumoasă de tranziție de la «te așteptăm la ești aici.”, a declarat Alina, la un moment dat.

ADVERTISEMENT