Life

Alina Ceușan, chemată la tribunal după ce a născut. Un afacerist din Târgu Mureș îi tulbură liniștea

21.09.2020 | 11:22
Alina Ceusan chemata la tribunal dupa ce a nascut Un afacerist din Targu Mures ii tulbura linistea
Aina Ceușan a născut recent. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alina Ceușan e urmărită de probleme la scurt timp după ce a născut. Fosta concurentă de la Asia Express e târâtă prin tribunale de către un afacerist, iar acum vedeta trebuie să se pregătească de procese.

Alina Ceușan, chemată la tribunal în luna octombrie

Este vorba despre un conflict mai vechi între ea și un antreprenor din Târgu Mureș, iar procesul l-a deschis chiar bloggerița în urmă cu mai mulți ani.

ADVERTISEMENT

Aceasta l-a acuzat pe respectivul om de afaceri că se folosește în mod ilegal de numele ei și a cerut în instanță să îi dea site-ul care îi poartă numele.

Solicitarea de a-i pune la dispoziție pagina web a fost făcută de Alina în anul 2013, cerere admisă de instanță. Afaceristul a contestat decizia din 2013, dar și pe una dată în 2016, iar acum Ceușan este chemată în fața judecătorilor, termenul fiind chiar luna viitoare.

ADVERTISEMENT

„Admite acţiunea civilă privind cererea formulată de reclamanta Alina Adriana Ceuşan în contradictoriu cu pârâţii SC. Human Hair SRL. Târgu Mureş şi Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare în Informatică ICI Bucureşti.

Obligă pe pârâta SC. Human Hair SRL să înceteze folosinţa numelui de domeniu www.alinaceusan.ro. Obligă pe pârâta Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare în Informatică să transfere către reclamantă domeniul înregistrat sub numele www.alinaceusan.ro”, se arăta în decizia magistraților din 2013, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Contestații peste contestații, bloggerița tot fără site

Întrucât mureșeanul nu a respectat sentința, aceasta s-a adresat din nou instanței de judecată: „Admite contestaţia privind tergiversarea procesului formulată de petenta C. A. A. în cadrul dosarului nr. 9144/320/2013 al Judecătoriei Târgu Mureş, având ca obiect obligaţia de a face.

Dispune motivarea de îndată a sentinţei civile nr. 414 din 29.01.2016 pronunţată in dosar nr. 9144/320/2013 al Judecătoriei Târgu Mureş. Fără cale de atac”.

ADVERTISEMENT

Ședința în care s-ar putea termina definitiv acest scandal în care este implicată Alina Ceușan este programată pentru data de 27 octombrie 2020, moment în care blondina speră să își recupereze site-ul cu propriul ei nume.

 

 

ADVERTISEMENT