Life

Alina Ceușan, criticată, după ce a postat poze cu ea însărcinată: ”Ești tufă de Veneția”

03.09.2020 | 20:11
Alina Ceusan criticata dupa ce a postat poze cu ea insarcinata Esti tufa de Venetia
Alina Ceușan, criticată, după ce a postat poze cu ea însărcinată: ”Ești tufă de Veneția”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Alina Ceușan se numără printre cele mai cunoscute și apreciate bloggerițe de la noi din țară. Fosta concurentă de la „Asia Express” este în culmea fericirii de când a rămas însărcinată și nu ezită să se mândrească cu burtica, lucru care nu este chiar pe placul fanilor.

Mai multe persoane din mediul online i-au atras atenția că are prea multe fotografii cu burtica de gravidă la vedere, fapt care a dus la un adevărat scandal. Frumoasa blondină din Cluj-Napoca nu a stat prea mult pe gânduri și le-a dar imediat replica internauților.

ADVERTISEMENT

„Așa v-au adus și mamele voastre pe lume” sau „Așa purtați și voi hainele, doar că de la burta de bere”, sunt doar două replicile venite din partea Alinei Ceușan, pe contul de Instagram.

Alina Ceușan, replici acide, după ce a fost criticată că postează prea des cu burtica la vedere

„Ce-ar trebui să port peste ca să te mulțumesc pe tine? Hai pa, când o să fii și tu gravidă, poartă ce vrei. Eu îmi port treningul sub burtă că așa vreau. Nu mai săriți ca arși”, este o altă reacție avută de blondină pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Într-o altă postare de pe Instagram bloggerița a numit-o pe o internaută „tufă de Veneția” precizând că, în prezent, este extrem de greu să fii mamă de fată, dar și de băiat.

Vedeta nu s-a oprit aici și chiar a luat o decizie radicală în acest sens. Cea mai bună prietenă a roșcatei Carmen Grebenișan a blocat mai multe persoane răutăcioase din online. Alina Ceușan urmează să devină mamă pentru prima oară în cel mai scurt timp posibil, urmând să aducă pe lume un băiețel.

ADVERTISEMENT

„Ne doream un copil cât de repede după căsătorie (suntem împreună de 8 ani) așa că ne-am pus pe treabă imediat, pot spune că a fost o sarcină planificată din acest punct de vedere, da”, a mărturisit blondina într-un interviu pentru elle.ro.

Bloggerița a declarat la momentul respectiv că și-ar dori să nască natural și chiar vrea să alăpteze, dacă acest lucru va fi posibil. Cât despre vaccinuri, aceasta spune că se documentează treptat și va lua cea mai bună decizie la momentul oportun.

ADVERTISEMENT
Alina Ceușan, însărcinată în ultimul trimestru
Alina Ceușan, însărcinată în ultimul trimestru. Sursa foto: Instagram.com

Alina Ceușan și Raul Tișa, căsătorie de vis. Ce locație celebră au ales

Alina Ceușan și soțul ei, Raul Tișa, sunt împreună de mai bine de 8 ani, cununia religioasă după 7 ani de relație, având loc în vara anului trecut, într-un decor de poveste. Mirii au ales Castelul Bánffy de la Bonțida, cunoscut și ca Versailles-ul Transilvaniei.

Faimoasa bloggeriță și-a dorit să iasă din tipare și a reușit nu numai prin intermediul locației, dar și datorită rochiei de mireasă.  Fosta participantă a show-ului„Asia Express”de la Antena 1 a ales să poarte la propria nuntă trei ținute, fiecare având propria poveste.

ADVERTISEMENT