Life

Alina Ceușan explică căderea Faimoasei Carmen Grebenișan de la Survivor România: „A mai avut astfel de episoade”

Alina Ceușan a privit neputincioasă căderea lui Carmen Grebenișan de la Survivor. Ce spune despre starea de sănătate a vedetei.
24.01.2023 | 18:33
Alina Ceusan explica caderea Faimoasei Carmen Grebenisan de la Survivor Romania A mai avut astfel de episoade
Alina Ceușan, adevărul despre căderea lui Carmen Grebenișan la Survivor România 2023. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Ceușan a explicat care sunt potențialele cauze care au dus la căderea lui Carmen Grebenișan chiar pe terenul Survivor România 2023.

Alina Ceușan a dezvăluit ce s-a întâmplat cu Carmen Grebenișan la Survivor România

Ediția de luni, 24 ianuarie 2023, a emisiunii Survivor România a fost una tensionată. Carmen Grebenișan, una din concurentele care aduc des puncte Faimoșilor, a cedat. Influenceriței i s-a făcut rău chiar pe teren, după ce a intrat pe traseu și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Colegii s-au îngrijorat primii, dar nici cei de acasă nu au scăpat de emoții. Familia a privit neputincioasă căderea lui Carmen Gebeișan la televizor.

Alina Ceușan, cea mai bună prietenă a blondinei, a dezvăluit că i-a fost greu să vadă momentul și că a recunoscut imediat că Faimoasa nu se simte bine.

ADVERTISEMENT

„Mă uitam aseară la emisiune și postasem și pe social media. Am văzut-o în momentul în care s-a pus în genunchi și și-a turnat apă pe spate…O vedeam că începe să tremure și cumva, m-am simțit atât de departe în momentul respectiv de ea, și știam prin ce trece…”, a dezvălui Alina Ceușan.

„Carmen a mai avut astfel de episoade”

Alina Ceușan pune căderea concurentei Survivor pe seama epuizării, fizice și psihice, în contextul în care în competiția din jungla hrana e puțină și, din cauza condițiilor meteo, orele de odihnă sunt și ele puține.

ADVERTISEMENT

„Cred că e epuizarea este absolut normală…și toate condițiile astea prin care trece. Însă eu cred că ea este foarte puternică. Avem foarte, foarte multă încredere în ea.

Știm că este o tipă foarte determinată, e competitivă și cu siguranță va sta foarte mult în această emisiune”, a afirmat Alina Ceușan.

ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan nu este la prima experiență de acest gen. A făcut echipă cu Alina Ceușan la Asia Express, dar aceasta din urmă a mărturisit că Faimaosa a avut episoade similare celui de la Survivor România 2023 și în afara competițiilor televizate.

„De-a lungul timpului noi am avut foarte multe experiențe împreună și, într-adevăr, Carmen a mai avut astfel de episoade. Eu le pun pe seama lipsei de mâncare și a oboselii, în acest caz.

Dar de cele mai multe ori, în afara oricărui proiect tv care implică foarte multă energie, în viața de zi cu, genul acesta de episoade ne-au survenit fiecăreia dintre noi în care am avut o perioadă foarte stresantă.

Este ceva normal, cred, în această lume în care trăim, dar este foarte important modul în care te raportezi la ceea ce ți se întâmplă”, a concluzionat cea mai bună prietenă a lui Carmen Grebenișan.

ADVERTISEMENT