Life

Alina Ceușan, mărturie emoționantă despre nașterea fiului ei: „Am simțit un roller coaster de senzații”

15.09.2020 | 20:55
Alina Ceusan marturie emotionanta despre nasterea fiului ei Am simtit un roller coaster de senzatii
Alina Ceușan, mărturie emoționantă despre nașterea fiului ei: „Am simțit un roller coaster de senzații”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Alina Ceușan a dat viață primul ei copil, un băiețel care a primit numele Rock. Fosta concurentă de la Asia Express a mărturisit că a avut parte de o naștere cu probleme, planul de acasă nemaifiind același la spital. Blondina și-ar fi dorit să nască natural, dar într-un final cezariana a fost opțiunea ideală.

Aflată încă la Terapie Intensivă celebra bloggeriță a făcut o mărturisire emoționantă legat de momentul venirii pe lume a primul ei copil. Vedeta a povestit că a avut dureri foarte mari din cauza faptului că bebelușul se întorcea mereu cu picioarele în față.

ADVERTISEMENT

Extenuată după mai bine de jumătate de oră de împins, blondina a declarat că medicii i-au recomandat nașterea prin cezariană ca totul să decurgă perfect normal. Potrivit cancan.ro, Alina Ceușan a născut la 04:44 dimineața, moment pe care-l va ține minte toată viața.

Alina Ceușan, mărturie sinceră despre problemele din timpul nașterii

„O jumătate de oră de împins. Bebelușul se tot întorcea. Mihaela a ținut cu mâinile bebelușul, dar și colul uterin deschis. Asta doare foarte tare. Dar am sperat că suntem pe drumul cel bun. El se întorcea tot timpul.

ADVERTISEMENT

Ritmul cardiac tot creștea. Sunt extenuată, tremur, am vrut să fac asta pentru amândoi atât de mult. Moașele m-au încurajat, dar poziția și ritmul său cardiac nu erau acolo unde trebuie. M-am trezit și mă simt de parcă totul a fost un vis. 

Sunt destul de bine acum, mă aflu la terapie, mă recuperez (…), sunt monitorizată. Le vorbesc tuturor celor care așteptau vești: bebelușul s-a născut la 04:44 dimineața”, a dezvăluit frumoasa bloggeriță pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Alina Ceușan a reușit să se odihnească puțin după naștere, motiv pentru care și-a sunat soțul și le-a vorbit fanilor de pe rețelele de socializare. Fosta concurentă de la Antena 1 a precizat că a trecut printr-un amalgam de emoții și sentimente, însă va dezvălui totul într-un vlog viitor.

Totodată, blondina a povestit că nu a avut o stare tocmai bună de spirit pentru că s-a simțit ca într-un „roller coaster de senzații”, și asta din cauza anesteziei care i-a provocat stări de vomă și dureri în piept.

ADVERTISEMENT

„Am reușit să vorbesc cu Raul, eram amețită, somnoroasă și toate cele după ce mi-au dat atâtea… anestezie și restul de medicamente pentru operația de cezariană. 

Am vomitat, am făcut multe lucruri nebunești, am simțit că am ceva pe piept, o greutate foarte mă apăsa în jos (…), am simțit un «roller coaster» de senzații. Abia aștept să vă povestesc totul în noul vlog”, a completat proaspăta mămică pe Instagram.

ADVERTISEMENT