Life

Alina Ceușan a născut! Bebelușul s-a lasat așteptat și a surprins-o pe mămică

15.09.2020 | 12:17
Alina Ceusan a nascut Bebelusul sa lasat asteptat si a surprinso pe mamica
Alina Ceușan, cu abdomenul la vedere după cezariană. Cum arată bloggerița după ce a născut: „arăt ca însărcinată în 5 luni” Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Alina Ceușan a născut un băiețel perfect sănătos!

UPDATE, 15 septembrie 12:22

Alina Ceușan este mămică! Aceasta a născut, în toiul nopții, un băiețel perfect sănătos. Deși s-a dus la spital încă de ieri, bebelușul s-a lăsat așteptat și și-a făcut venirea pe lume în jurul orei 04:44. „La ora 04:44 s-a născut bebe Rock Tisha, prin cezariană. (…) A plâns. S-a oprit atunci când l-am ținut în brațe. Are cea mai drăgălașă limbuță”, a scris ea, citată de wowbiz.ro

Zi mare pentru faimoasa bloggeriță. Alina Ceușan se află în drum spre spital, unde urmează să nască. Ea este însărcinată pentru a doua oară și, se pare, că bebelușul se lasă așteptat și își surprinde mămica.

ADVERTISEMENT

Alina a mers în această dimineață la spital pentru un control, în urma unor contractii pe care le-a avut în timpul weekend-ului și a avut o surpriză. Fota concurentă de la Asia Express a fost nevoită să se întoarcă acasă pentru a-și lua tripodul și camera, fiind anunțată că bebelușul va veni pe lume astăzi.

Frumoasa blondă se aștepta la o zi normală și se declară surprinsă că va da naștere nu doar într-o zi de luni, ci și într-o zi de început de an școlar.

ADVERTISEMENT

Alina Ceușan, două drumuri la spital, va naște astăzi

Celebra bloggeriță a spus mereu că își va tine fanii la curent cu tot ce se întâmplă. Astăzi a surprins pe toată lumea când înitial a declarat că „tot ce știe e că bebelușul ar trebui să apară înainte de joi”, când se afla deja în drum spre spital pentru control.

„Am avut niște contracții în weekend, două sau trei au fost foarte dureroase, și, cum nimic nu s-a întamplat, mergem în această dimineață la Regina Maria la control să vedem care e situația, ce se întâmplă”, le spune ea fanilor prin story-ul de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Ulterior acestei afirmații, Alina apare spunând că urăște ziua de luni și este nevoită să nască chiar astăzi. Aceasta ne informează că s-a întors acasă pentru unele lucruri, fiind așteptată din nou la spital pentru a naște. „În sfârșit, acest beleluș vine!”, a spus entuziasmată și surprinzând pe toată lumea.

Fosta concurentă de la Asia Express și-a asigurat fanii că totul este în regulă. „Am deja 3 contracții, ritmul inimii e bun.” Toți fanii ei așteaptă cu sufletul la gură venirea pe lume a băiețelului.

ADVERTISEMENT

Alina Ceaușan, una dintre cele mai de succes bloggerițe din românia

Fosta participantă de la Asia Express și-a câștigat popularitatea datorită blogului pe lifestyle pe care îl deține, având sute de mii de admiratori care îi urmăresc postările. Aceștia, împreună cu aparițiile de succes în reviste de fashion, o ridică pe blondă la statutul de vedetă autohtonă.

Ea a primit, însă, și critici pentru modul în care se expune și îmbracă, în principal în timpul sarcinii. Alina le-a răspuns acid internauților: „așa purtați și voi hainele, doar că de la burta de bere”.

ADVERTISEMENT