Life

Alina Eremia a slăbit! Cum arată acum artista și ce alimente consumă pentru a se menține în formă

14.10.2020 | 12:52
Alina Eremia a slabit Cum arata acum artista si ce alimente consuma pentru a se mentine in forma
Alina Eremia a slăbit! Cum arată acum artista și ce alimente consumă pentru a se menține în formă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate cântărețe din showbiz-ul românesc. Vedeta are o siluetă de invidiat pe care o expune pe conturile de socializare, însă nu a fost întotdeauna așa.

Atunci când și-a început cariera, Alina Eremia nu avea tocmai forme de fotomodel, însă talentul ei muzical punea în umbră aspectul fizic. Potrivit libertatea.ro, solista a dezvăluit ce alimente consumă pentru a-și menține talia subțire.

ADVERTISEMENT

Cântăreața are un regim alimentar destul de strict și încearcă să îl respecte cu sfințenie. Iată ce consumă aceasta pentru se menține în formă.

Alina Eremia a slăbit! Cum arată acum artista

Alina Eremia a intrat în lumea showbiz-ului românesc cu aproape zece ani în urmă, pe vremea când o interpreta pe Ioana în “Pariu cu viața” la Pro TV. La momentul respectiv, talentul muzical a fost cel care i-a adus aprecierea publicului.

ADVERTISEMENT

Pe atunci, vedeta arăta foarte diferit, iar ultimii ani i-au schimbat radical aspectul fizic. Alina Eremia nu era mulțumită de silueta ei și a decis să facă niște schimbări în stilul ei de viață.

Recent, aceasta a dezvăluit ce alimente consumă pentru a-și păstra silueta de invidiat. “Micul meu dejun este destul de sărăcăcios și încerc să îl iau la o oră târzie, ca să pot scăpa de senzația de foame pe parcursul zilei. În principiu mănânc iaurt grecesc cât mai slab în grăsimi, cu fulgi, fără zahăr, sau nuci, ori omletă din albușuri de ou cu niște legume alături”, a declarat artista mai demult.

ADVERTISEMENT
Alina Eremia
Alina Eremia a slăbit. Sursa foto: Instagram

Zahărul lipsește din alimentația Alinei Eremia, iar ea consumă doar proteinele și grăsimile benefice pentru sănătate. Încearcă să evite carbohidrații și să consume cât mai puțini atunci când fac parte din masa ei.

“Carbohidrații îi consum doar în anumite zile și mănânc de exemplu orez fiert și atât fără nimic altceva, iar în ceea ce privește pastele, nu mănânc mai mult de 100 de grame”, a mai adăugat Alina.

ADVERTISEMENT

Alina Eremia se bucură de un succes răsunător datorită carierei muzicale. Cântăreața a lansat mai multe piese care s-au aflat în trending, având sute de milioane de vizualizări. Cu 1,8 milioane de urmăritori pe contul de Instagram, Alina își ține fanii la curent și postează fotografii aproape în fiecare zi.

Alina Eremia a participat încă de mică la diverse festivaluri muzicale, însă a ajuns cunoscută datorită serialului “Pariu cu viața” și a trupei LaLa Band. Artista a interpretat-o pe Ioana, o tânără de 18 ani, iar alte nume celebre au făcut parte din distribuție, printre care Dorian Popa, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman sau Sore Mihalache.

După ce serialul s-a încheiat și membrii trupei au luat-o pe căi diferite, Alin Eremia a început o carieră solo, iar alți foști colegi de-ai ei fie s-au axat pe alte seriale, fie pe studii și au abandonat lumea showbiz-ului.

 

 

 

ADVERTISEMENT