ADVERTISEMENT
Life

Îți era dor de Alina Eremia? Artista a făcut anunțul azi: “Sper să creeze dependență!”

Autor: Magda Anghel | 23.04.2021 | 11:24
Îți era dor de Alina Eremia? Artista a făcut anunțul azi:
Alina Eremia a lansat Dependența mea, piesă cu care speră să ajungă în trending. Sursă foto: Instagram

După un an pandemic extrem de dificil și pentru artiști, Alina Eremia lansează un nou single cu care speră să ajungă în trending.

ADVERTISEMENT

Alina Eremia, una dintre cele mai de succes artiste din România și un model pentru mulți tineri, a lansat, astăzi, videoclipul piesei “Dependența mea”.

Piesa vorbește despre dependențe și atașarea fiecărui om de activități sau lucruri care pot fi considerate superficiale.

ADVERTISEMENT

Din dorința de a rămâne în permanență conectați la tot ce se întâmplă, mai ales în contextul actual, foarte mulți își găsesc refugiul în telefon și rețelele sociale.

Alina Eremia lansează single-ul Dependența mea

,,Dependența mea este single-ul de pe noul meu album, Deja Vu, care va fi lansat la jumătatea lunii viitoare. Mi-am dorit ca prin intermediul videoclipului să ilustrez faptul că am devenit dependenți de iluzia spațiului virtual, încât realitatea nu se mai ridică la nivelul așteptărilor. Sper să creeze dependență.

ADVERTISEMENT

Le mulțumesc oamenilor cu care am scris piesa: Florian Rus, Sebastian Barac, Marcel Botezan și Alex Turcu, dar și echipei W, Global Records și Ngm Creative”, a spus Alina Eremia.

Protagonistul clipului “Dependența mea” este King, câinele Alinei Eremia.

ADVERTISEMENT

Artista face parte dintr-o lume virtuală, un joc video care o acaparează. Trezindu-se la realitate, conștientizează că totul reprezintă o dependență.

 

Piesa a fost compusă de Florian Rus, Alina Eremia, Sebastian Barac și Marcel Botezan, scrisă de Florian Rus și Alina Eremia, producția a fost semnată de Marcel Botezan și Sebastian Barac, iar masterizarea de Alex Turcu.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!