Life

Cum și-a înșelat Alina Eremia iubitul și familia de dragul carierei: „A fost secret de stat”. Video

Cântăreața este dispusă să sacrifice totul în numele carierei. Ea și-a mințit iubitul și familia timp de mai multe luni, în care a fost concurenta unei cunoscute emisiuni.
26.11.2021 | 13:59
Cum sia inselat Alina Eremia iubitul si familia de dragul carierei A fost secret de stat Video
ADVERTISEMENT

Alina Eremia este vedeta care s-a ascuns până miercuri seară sub masca Lady Panda, la „Masked Singer România”. Pe tot parcursul filmărilor, ea a ținut secretă participarea în emisiune. Nici măcar iubitul sau familia artistei nu au știut, cu adevărat, unde dispare de acasă cu orele.

Invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro Tv, cântăreața a dezvăluit cum a reușit să se ascundă atâta timp de apropiați, dar și cum au reacționat aceștia în momentul demascării.

ADVERTISEMENT

Iubitul credea că este la repetiții

Alina Eremia a recunoscut că momentul demascării a produs un șoc în rândul familiei sale. Frumoasa vedetă, care i-a dat viața timp de câteva săptămâni lui Lady Panda, nu a spus nimănui despre participarea în emisiune.

Deși lipsea toată ziua de acasă, ea nu i-a dezvăluit secretul nici lui Victor, iubitul artistei. Pentru a se justifica ea a inventat tot felul de motive. Apropiaților le spunea că este foarte ocupată, are repetiții pentru concerte și nu poate fi găsită decât la telefon. Iubitul ei a bănuit că ceva nu este în regulă, dar Alina Eremia și-a susținut, în continuare, povestea.

ADVERTISEMENT

„A fost un șoc, îți dai seama. Eu a trebuit să inventez o poveste în tot acest timp, mă duceam la repetiții…Au fost foarte multe sesiuni. A bănuit (n.r Victor), dar eu tot timpul am ținut povestea.”, a mărturisit cântăreața, astăzi, la Vorbește Lumea.

„Masked Singer România”, misiune imposibilă

Alina Eremia a fost foarte atentă să nu fie descoperită. Pe parcursul sesiunilor de filmare, ea s-a simțit ca într-un film de acțiune. Părăsea casa cu mașina personală, costumată, pentru a nu fi recunoscută. Existau apoi două puncte de întâlnire de unde era preluată de agenți de pază.

ADVERTISEMENT

„Jur! Zici că a fost secret de stat. Când plecam de acasă, plecam cu mașina mea, ajungeam la primul punct de întâlnire. Unde eram preluată de o dubă, exact ca în filme. Acolo mă costumam, aveam bluza mea cu „Don’t talk to me” ( n.r. Nu vorbi cu mine), vizieră, glugă, tot. Trebuia să fiu îmbrăcată neutru, ca nu cumva să se prindă lumea.

După aia eram preluată de altă dubă, cu bodyguarzi, cu umbrele. De abia cu duba numărul doi ajungeam la platou, de unde eram preluată de alți bodyguarzi, dusă în cabina mea, unde stăteam toată ziua. Nu vorbeam cu nimeni, decât la telefon.”, a dezvăluit Alina Eremia.

ADVERTISEMENT

Alina Eremia nu își dorea să părăsească emisiunea

Cea care a descoperit cine se află sub mască a fost INNA. Cele două cântărețe au petrecut, de-a-lungul anilor, multe ore împreună, în studioul muzical. Astfel că, jurata „Masked Singer” i-a recunoscut Alinei Eremia timbrul vocal .

Vedeta spune că și-ar fi dorit să meargă mai departe în concurs și ca a plâns mult când a aflat că a fost demascată. Totuși, e fericită că a ajuns până în prima semifinală și recunoaște că s-a distrat la fiecare apariție.

Alina Eremia spune că a învățat de la Lady Panda cum să fie ea însăși, lucru pe care, de când a devenit persoană publică, uită uneori să îl facă. Pentru că este tot timpul în lumina reflectoarelor, este nevoită să abordeze o atitudine diferită față de cea afișată acasă, iar Lady Panda i-a oferit ocazia să se redescopere.

ADVERTISEMENT