Alina Eremia, schimbare totală de look. Cum arată artista acum

Adrian Barna   
in Cele mai citite
13/02/2018, 11:24
Alina Eremia, schimbare totală de look. Cum arată artista acum GALERIE FOTO

Artista este cunoscută pentru rolul în serialul de succes „Pariu cu viaţa”, iar mai apoi, după ce s-a lansat pe piaţa muzicală, pentru piesele care au intrat imediat în top.

Vezi imaginea în galeria foto

Recent, Alina s-a fotografiat pentru promovarea noului videoclip şi a renunţat la aspectul cu care şi-a obişnuit prietenii virtuali şi şi-a pus o perucă cu breton.

„Selfie de la filmările noului videoclip! Doar câteva zile până o să îl vedeţi şi voi!”, a scris Alina Eremia pe Instagram, în dreptul fotografiei.

„Îţi stă super”, „Arăţi minunat aşa”, „Arăţi bine cu breton”, au fost unele dintre mesajele pozitive pe care le-a primit artista, dar pe lângă acestea, ea avut parte şi de critică. „Nu-ţi stă bine deloc”, „Fără breton”, i-au scris prietenii virtuali.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari, ora 21:00. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Echipele de start!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.