Life

Alina Eremia și Dorian Popa, suspect de apropiați în timpul unui concert – Foto

09.07.2020 | 15:33
Alina Eremia si Dorian Popa suspect de apropiati in timpul unui concert  Foto
Dorian Popa și Alina Eremia. Foto: unica.ro
ADVERTISEMENT

Alina Eremia și Dorian Popa au format mereu unul dintre cele mai controversate cupluri de artiști de la noi din țară. Deși nu au recunoscut niciodată că au fost iubiți și în realitate, fanii au postat pe instagram imagini cu cei doi suspect de apropiați.

Întâmplarea a avut loc la un concert, pe vremea când artiștii făceau parte din Lala Band, trupa care a făcut furori, în urmă cu 10 ani, printre adolescenții vremii.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa și Alina Eremia au rămas prieteni, în ciuda faptului că trupa care i-a făcut cunoscuți s-a destrămat și fiecare membru a luat-o pe drumul lui.

Alina Eremia și Dorian Popa, iubiți și în realitate?

Imaginea postată de fani pe rețelele de socializare îi arată pe Dorian și Alina îmbrățișați pe scenă, în timp ce se priveau cu dragoste în ochi.

ADVERTISEMENT

Cei doi păreau îndrăgostiți unul de celălalt și cu toate că au declarat de nenumărate ori că nu a fost nimic între ei și că totul a fost mai degrabă pentru show, mai ales că era cel mai cuplu din serialul Pariu cu Viața, fotografia din timpul unui concert Lala Band pare să arate contrariul.

Dorian Popa și Alina Eremia, în timpul unui concert Lala Band. Foto: Instagram
Dorian Popa și Alina Eremia, în timpul unui concert Lala Band. Foto: Instagram

” Chimia dintre noi ar fi putut chiar să fie la un moment dat, însă profesionalismul cu care am fost crescuți ne-a învățat că este bine să încercăm să păstrăm scânteia acolo, pe platouri, și, dacă nu suntem 100% siguri că putem aduce scânteia și în realitate, să nu stricăm magia de la filmări.

ADVERTISEMENT

Atunci, nefiind sigur, la o vârstă fragedă – aveam doar 21 de ani –, că pot avea o relație cu Alina care să nu pericliteze deloc rolurile, nefiind siguri amândoi, de fapt, am decis să rămânem doar parteneri de filmare și extrem de buni iubiți fictivi.”, a declarat Dorian Popa, la Pro FM.

Au trecut 10 ani de când serialul Pariu cu Viața, care a primit premiul pentru serialul cu cel mai bun debut la Gala Premiilor VIP, s-a terminat, însă Alina Eremia și Dorian Popa au rezistat pe piața muzicală, iar în prezent se numără printre cei mai populari cântăreți din România.

ADVERTISEMENT

Din Lala Band, Alina Eremia, Sore și Dorian Popa sunt cei care au continuat o carieră muzicală.

În prezent, cântărețul are o relație de câțiva ani cu o tânără pe nume Claudia, care este, la fel ca și el, iubitoare de sport. Alina Eremia este, de asemenea, implicată într-o relație de iubire cu un alt bărbat.

ADVERTISEMENT