Life

Alina Eremia, vacanță de vis alături de iubitul ei. Ce oraș celebru au ales ca destinație

Alina Eremia a plecat într-o vacanță de vis alături de iubitul ei, Edi. Iată ce oraș celebru au ales cei doi ca destinație.
20.09.2022 | 12:40
Alina Eremia vacanta de vis alaturi de iubitul ei Ce oras celebru au ales ca destinatie
Alina Eremia, vacanță de vis alături de iubit. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Eremia se bucură de vacanță într-un oraș celebru din Europa, acolo unde se află alături de iubitul ei.

Alina Eremia, vacanță de vis alături de iubitul ei

După o perioadă în care a muncit mult la proiectele sale muzicale, Alina Eremia a decis să ia o pauză și să meargă într-o vacanță mult așteptată.

ADVERTISEMENT

Cântăreața și partenerul ei, Edi Barbu, și-au făcut bagajele și au mers în Barcelona, unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa.

Artista nu obișnuiește să-și expună viața personală pe rețelele de socializare și postează destul de rar imagini cu iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Cei doi se bucură de vremea caldă din Spania, dar și de peisajele de vis și atracțiile turistice.

Alina Eremia vacanță
Alina Eremia se bucură de vacanță alături de iubitul ei. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Cum l-a cunoscut Alina Eremia pe iubitul ei

În cadrul unui interviu, Alina Eremia a dezvăluit că l-a cunoscut pe actualul iubit la sala de sport, cu mai bine de șase ani în urmă.

ADVERTISEMENT

Inițial, Edi nu a abordat-o pe jurata de la One True Singer, fiind convins că aceasta nu îi va răspunde. Cei doi au ieșit împreună abia după câteva luni de când s-au cunoscut.

“Ne-am întâlnit la sală și el nu știa la momentul ăla că sunt Alina Eremia, dar i-a zis unui prieten: Eu o să fiu cu fata aia.

ADVERTISEMENT

A simțit dintr-o privire și același lucru cumva l-am simțit și eu. A fost o chestie ca un fulger și s-a conectat treaba.

El nu m-a abordat deloc pentru că după ce i s-a spus că sunt Alina Eremia a tras cumva concluzia că nu o să i se răspundă și cred că după trei luni am ieșit prima dată.

Prima întâlnire a fost, de fapt, cu un grup de prieteni și abia după. E un tip foarte în banca lui și lasă lucrurile să curgă natural. Totul a apărut firesc.”, a povestit Alina Eremia în cadrul podcast-ului Fain & Simplu, găzduit de Mihai Morar.

Cei doi formează un cuplu de peste șase ani, iar cântăreața se simte împlinită alături de el. De altfel, vedeta a scris piesa “Aș da” fiind inspirată de propria poveste de dragoste cu Edi.

ADVERTISEMENT