News

Alina, femeia ucisă de soț pentru că nu făcea destui bani din videochat, a cerut ajutorul clienților, dar niciunul n-a salvat-o: “Te implor. Ajută-mă să ajungă la închisoare”

Femeia ucisă de soț pentru că nu făcea destui bani din videochat a cerut ajutorul clienților săi pentru a scăpa de violențele bărbatului.
09.09.2022 | 19:44
Alina femeia ucisa de sot pentru ca nu facea destui bani din videochat a cerut ajutorul clientilor dar niciunul na salvato Te implor Ajutama sa ajunga la inchisoare
Alina și soțul ei. Femeia a cerut ajutorul clienților săi de pe videochat. Foto: Colaj Fanatik / Capturi video Observator
ADVERTISEMENT

Alina, femeia care a fost ucisă de partenerul ei de viață pentru că nu făcea destui bani, a făcut apeluri disperate către clienții ei pentru a scăpa de soțul abuziv.

Femeia a cerut ajutorul clienților săi de pe videochat

Crima care a șocat întreaga țara are detalii halucinante. Femeia care a fost abuzată ani de zile de soț era disperată să găsească un sprijin.

ADVERTISEMENT

Aceasta le povestea bărbaților cu care discuta pe videochat despre viața ei și soțul său abuziv și îi implora pe aceștia să o ajute să scape de bărbat.

Conform Observator, Alina l-a implorat pe Jack, unul dintre clienții săi, să o ajute să scape de bărbat și el să meargă la pușcărie. A fost prea târziu, iar nimeni nu i-a sărit în ajutor femeii, deși sunt mulți care știau în ce situație se găsește aceasta.

ADVERTISEMENT

„Te rog, spune-mi, Jack. Vrei să mă ajuți sau nu? Te implor. Ajută-mă să ajungă la închisoare.”, îi spunea Alina unuia dintre clienții săi.

Detalii șocante din viața femeii ucise de soț

Dar acesta nu este singurul detaliu tulburător care a ieșit la iveală după moartea Alinei, o tânără mamă care era obligată de soț să facă videochat și care a ajuns să fie ucisă pentru că nu câștiga sume de bani destul de mari și care să îi fie pe plac soțului abuziv.

ADVERTISEMENT

Un apropiat al Alinei spunea că aceasta nu avea cum să plece din relația toxică deoarece soțul ei a amenințat-o că o va omorî atât pe ea, cât și pe fiul pe care cei doi îl au împreună.

Conform spuselor acestuia, bărbatul care riscă să stea acum mulți ani în spatele gratiilor avea un lanț cu care o plimba pe femeie prin casă.

ADVERTISEMENT

„Toată lumea se întreabă de ce nu a fugit. Nu a fugit pentru că gunoiul ăsta i-a spus că dacă vei pleca de la mine te omor și pe tine, și copilul.

Avea o curea, un lanț. O plimba cu lanțul prin casă. Nu este omor, este tortură cu decesul victimei.”, a povestit Dragoș, un apropiat al tinerei.

ADVERTISEMENT
Tags: