News

Alina Gorghiu, preşedinte PNL! Mesajul lui Ponta

UPDATE 15:00 / Victor Ponta a postat, după alegerea Alinei Gorghiu la şefia PNL, un mesaj de felicitare pe pagina sa Facebook....
18.12.2014 | 15:19
Alina Gorghiu presedinte PNL Mesajul lui Ponta
ADVERTISEMENT

UPDATE 15:00Victor Ponta a postat, după alegerea Alinei Gorghiu la şefia PNL, un mesaj de felicitare pe pagina sa Facebook.

“Felicitări Alinei Gorghiu pentru alegerea sa în funcţia de preşedinte al PNL! Un lider politic femeie şi din generatia tânără este un semn bun. Deşi suntem adversari politici, sper să putem colabora pentru binele general aşa cum am colaborat şi în cadrul USL!”, a scris Ponta.

ADVERTISEMENT

ponta

UPDATE 14:11“Mi-am anunţat demisia din PNL şi din toate funcţiile deţinute în PNL pentru a fi în situaţia potrivită pentru preluarea mandatului de preşedinte al României care se va întâmpla duminică. În cadrul acestui Birou Permanent a fost ales noul preşedinte al PNL, doamna Alina Gorghiu. Felul în care BP a acţionat îmi confirmă dorinţa PNL de a se reforma, moderniza”, a spus Iohannis.

sursa: realitatea.net

UPDATE 14:00 / “Mesajul dat colegilor şi care au avut azi încrederea de a-mi da votul a fost unul de unitate a PNL. Am perceput mesajele colegilor, sper eu, corect. Spre bucuria mea, se suprapun peste voinţa celor care au ieşit să-şi exercite votul în 16 noiembrie. O să ne deschidem ca partid, o să acceptam orice resursă de valoare. Chiar dacă s-a discutat cât de greu va fi din punct de vedere organizatoric şi sentimental să reorganizăm PNL, nu am uitat că adversarul nostru politic este PSD. Îl felicit pe Ludovic Orban. În încheiere, vreau să-i transmit preşedintelui ales, Klaus Iohannis, că acest partid va fi un partener de încredere al preşedintelui şi va continua proiectele pe care şi le-a asumat cu preşedintele în campanie”, a declarat Alina Gorghiu, la finalul şedinţei BPN.

ADVERTISEMENT

sursa: realitatea.net 

Alina Gorghiu, deputat PNL de Bucuresti, a fost aleasa noul presedinte al formatiunii, dupa ce presedintele ales Klaus Iohannis si-a anuntat retragerea din functie.

Ea a primit 48 de voturi, iar contracandidatul sau Ludovic Orban, 27. Gorghiu a fost sustinuta de Iohannis, in timp ce Orban, de Crin Antonescu.

ADVERTISEMENT

Ea va fi co-presedinte al PNL alaturi de Vasile Blaga, pana la Congresul partidului din 2017.

Klaus Iohannis sosise la sedinta in timp ce Ludovic Orban dadea declaratii, el afirmand: “Sa-l lasam pe Ludovic sa-si faca numarul”

sursa: hotnews.ro