News
notix pixel id

Alina Gorghiu, scandal „ca la piață” cu Șerban Valeca în plenul Senatului! Parlamentarii PSD urlă și bat în bănci

10.09.2019 | 17:21
Alina Gorghiu vorbește în plenul Senatului. Sursa foto - facebook

Propunerea PNL și UDMR pentru șefia Senatului, Alina Gorghiu nu a ezitat să intre într-un scandal „ca la piață” cu Șerban Valeca! S-a întâmplat chiar în plen, acolo unde se decidea omul care să-l înlocuiască pe Călin Popescu Tăriceanu. Gorghiu a avut un schimb de replici cu președintele interimar, Șerban Valeca, membru al Partidului Social Democrat. Gorghiu a vrut să își prezinte candidatura, moment în care a izbucnit cearta cu Valeca.

Alina Gorghiu, scandal „ca la piață” cu Șerban Valeca în plenul Senatului!

Ea l-a făcut pe candidatul PSD, Teodor Meleșcanu, un „traseist” și a transmis că trebuie să-i fie rușine să vină să își susțină candidatura. La atacurile lui Gorghiu, Valeca a rugat-o să se prezinte. „Dle Valeca, aveti decenta sa ma lăsati sa ma prezint. Suntem intr-o plina criza politica, guvernamentala, din pacate urmeaza o criza economica urata. In ultimii 2 ani din cauza PSD am avut un proces de legiferare viciat”, a zis Gorghiu.

A fost momentul în care Șerban Valeca a intervenit. Au urmat câteva schimburi de replici, dar și un dialog al surzilor în care Gorghiu si Valeca vorbeau unul peste celalalt. „Nu mai impuneti teroarea votului majoritatii. Dati-ne dreptul la exprimare. Daca va este frica azi de cuvantul meu….De ce va este frica? Dreptul la vot l-ati luat prin dl Melescanu romanilor din Diaspora”, a zis Gorghiu pe un ton ridicat.

Alina Gorghiu, scandal „ca la piață” cu Șerban Valeca în plenul Senatului! Alina Gorghiu
Parlamentarii PSD au huiduit-o pe Alina Gorghiu. Sursa foto – facebook

Parlamentarii PSD urlă și bat în bănci

„Aveti 2 minute”, i-a transmis Valeca. „PSD nu guverneaza sa inchida gura si sa ia dreptul la vot”, a zis Gorghiu. Valeca nu a dorit să o asculte și i-a transmis din nou acesteia că: „Dna senator, aveti 2 minute”, vorbe pe care le-a repetat. „Exista o cale a normalitatii. Avem obligatia sa facem azi o schimbare.  Cum sa pui sef la Senat un om care a nenorocit Guvernul in 2014 si 2019 la alegeri?”, a mai zis Gorghiu.

Conflictul era încă departe de faza finală, mai ales că după reacția Alinei Gorghiu, din sală a izbucnit o adevărată nebunie. Parlamentarii PSD au început să huiduie și să bată în bănci pentru a face zgomot, în semn că nu vor să o mai asculte pe Gorghiu.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri