Life

Alina și Ilan Laufer și-au dat gemenii la creșă. Cum a fost prima săptămână: “M-a sunat educatoarea”

Alina și Ilan Laufer și-au dat gemenii la creșă, iar blondina a povestit cum a fost prima săptămână pentru ei. Davina și Nathaniel urmează să împlinească un an în curând.
08.02.2022 | 15:58
Alina si Ilan Laufer siau dat gemenii la cresa Cum a fost prima saptamana Ma sunat educatoarea
Alina și Ilan Laufer și-au dat gemenii la creșă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alina și Ilan Laufer și-au dat gemenii la creșă, la 11 luni. Prezentatoarea este fericită că au luat această decizie.

Soția lui Ilan Laufer a povestit cum a fost prima săptămână la creșă a gemenilor. Blondina are mai mult timp pentru ea acum, din moment ce micuții au alt program.

ADVERTISEMENT

Vedeta a născut prematur în urmă cu aproximativ un an. La momentul respectiv, Alina Laufer avea doar 29 de săptămâni de sarcină.

Alina și Ilan Laufer și-au dus gemenii la creșă

Invitată în platoul emisiunii lui Teo Trandafir, Alina Laufer a vorbit despre cum a fost prima săptămână a gemenilor la creșă. Blondina se bucură că ea și soțul ei, Ilan Laufer, au luat această decizie în privința celor mici.

ADVERTISEMENT

Davina și Nathaniel au început să doarmă mai bine de când merg la creșă, iar Alina Laufer are un program foarte bine pus la punct.

“De când cu creșa au început să doarmă mai bine. Chiar suntem pe drumul cel bun și sunt foarte fericită cu decizia pe care am luat-o. Cei mici au un program foarte frumos.

ADVERTISEMENT

Pe vremea noastră nu ne dădeau mamele la creșă? Începeau femeile serviciul de la 4 luni. Nici eu nu am fost la creșă, nici la grădiniță.”, a declarat Alina Laufer la Teo Show.

Fosta soție a lui Jorge a spus că cei mici nu au plâns după ea atunci când i-a dus la creșă, ci din contră. În schimb, ce doi au plâns foarte mult după tatăl lor, Ilan Laufer, dar blondina nu este geloasă.

ADVERTISEMENT

“Cu cei doi prințișori am adoptat altă strategie. Îi trezesc la 7, îi pun pe oliță, la 8.15 sunt la creșă și au acolo un program fantastic. Cântă, îi scot afară.

Prima zi am stat cu ei, iar a doua zi educatoarea mi-a zis să stau 15 minute și să ies.

Eu produc numai copii independenți, care nu plâng după mami. M-a sunat educatoarea și m-a întrebat când vreau să vin să-i iau. Am zburat până la creșă. Ei mâncau numai de la mine din mână, mâncare pasată.

Au mâncat bucăți și nu s-au înecat. Nu te mai saturi de ei dacă îi vezi. După Ilan plâng foarte mult.”, a mai spus Alina Laufer la Kanal D.

Nu se teme că gemenii s-ar putea îmbolnăvi, din moment ce are deja experiență cu fiica ei, Karina, în vârstă de 14 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: