Life

Alina Ionescu, prezentatoarea TV premiată la Cannes, blonda care zăpăcește toți bărbații! Galerie foto

Alina Roxana Ionescu a fost, de curând, premiată la Cannes, blondina fiind considerată cea mai bună prezentatoare a unei emisiuni de lifestyle din România în cadrul unei gale de profil.
23.07.2021 | 18:01
Alina Roxana Ionescu prezintă emisiuni legate de modă Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alina Roxana Ionescu este una dintre cele mai admirate prezentatoare TV de la noi, emisiunea pe care o prezintă, la TVR 2, Zile cu Stil, având audiențe peste media postului.

Secretul Alinei Ionescu: ”Dieta mea? Nu mănânc”

Alina Ionescu, prezentatoarea emisiunii Zile cu Stil a depășit de ceva vreme deja vârsta de 30 de ani. Dar, așa cum adeseori postează pe conturile ei de socializare, blondina nu își arată deloc vârsta, formele ei de fotomodel fiind invidiate, probabil, și de puștoaicele care o urmăresc.

ADVERTISEMENT

Iar secretul unor forme perfecte, susține Alina Roxana Ionescu, este legat de dieta strictă pe care o ține, cu sau fără voia ei.

”Dieta mea? Nu mănânc! Mănând o dată pe zi, de obicei seara… Nu apuc, nu că nu doresc. Când am timp, e adevărat, merg și la sala de sport. Îmi place însă să mănânc sănătos”, ne-a spus, în exclusivitate, Alina Roxana Ionescu, prezentatoarea de la TVR 2.

ADVERTISEMENT

Alina Roxana Ionescu este căsătorită și are o fetiță de nouă ani

Formele pe care Alina Ionescu le expune pe conturile ei de socializare arată că prezentatoarea Tv nu are niciun motiv să fie inhibată în a se expune în costume de baie minuscule.

Și, normal, blondina este ”ținta” bărbaților care o admiră. Dar, cu toate acestea, ea are ochi pentru unul singur.

ADVERTISEMENT

”Suntem căsătoriți de 10 ani, deja. Avem o relație care, cred eu, e aproape perfectă, chiar dacă nu ne afișăm toată ziua fericirea”, ne-a mai spus Alina Roxana Ionescu.

Mai mult chiar, Alina Roxana Ionescu este, de nouă ani, și mămică. ”Fetița mea e bucuria mea. Acum, de exemplu, suntem `ca fetele` la mare, ne distrăm împreună. Mă amuză copios felul în care am ajuns să comunicăm, o facem ca două prietene, nu neapărat ca mamă-fiică”, a mai spus, pentru FANATIK, prezentatoarea TV.

ADVERTISEMENT

Alina Roxana Ionescu, apariții fierbinți pe plajă

De-a lungul verii, de ceva ani încoace, Alina Roxana Ionescu pare să se bucure, cu adevărat, de plajă, soare și, normal, apa mării. Și, evident, are o întreagă colecție de costume de baie.

Iar momentele de bucurie de la plajă nu sunt deloc momente ”discrete” pentru vedeta TV, Alina Roxana Ionescu având conturile de socializare pline de fotografii cu ea în costum de baie, prezentatoarea de la TVR pozând ca un adevărat fotomodel.

Alina Roxana Ionescu
Alina Roxana Ionescu are forme de fotomodel Sursa foto: Instagram

Și, normal, cum postările ei ar putea face și un sfânt să păcătuiască, Alina Roxana Ionescu are și o mulțime de admiratori mai îndrăzneți în complimentele pe car ele fac, dar pe care blondina îi ignoră sau, cel mult, îi ironizează crunt.

Alina Roxana Ionescu, pasionată de modă

Cu 19 ani de experiență în televiziune, ca reporter, producător și prezentator de emisiune, Alina Roxana Ionescu a cunoscut celebritatea după ce a participat în două sezoane ale emisiunii Bravo, ai Stil! de la Kanal D. Iar acolo, blondina a devenit, în scurt timp, favorita lui Cătălin Botezatu.

Alina Roxana Ionescu
Alina Roxana Ionescu este prezentatoare TV și lucrează în televiziune de 19 ani Sursa foto: Instagram

De altfel, colaborarea cu designerul Cătălin Botezatu a fost și în planul modei, cei doi fiind adeseori surprinși împreună la evenimente din domeniul care îi pasionează pe amândoi, unul ca și creator, iar Alina Roxana Ionescu ca prezentator TV a unei emisiuni cu acest specific.

Alina Ionescu a prezentat Cerbul de Aur și Eurovisionul

După ce s-a impus ca prezentatoare a emisiunii Zile cu Stil de la TVR 2, Alina Roxana Ionescu a fost remarcată și de șefii TVR care, de-a lungul ultimilor ani, i-au încredințat misiuni cât se poate de importante.

Mai exact, Alina Roxana Ionescu a prezentat Cerbul de Aur în 2018 și Eurovision în 2019, frumoasa vedetă TV recunoscând că cele două evenimente la care a fost implicată au fost, cu adevărat, reușite în carieră.

ADVERTISEMENT
Tags: