Life

Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, show în Rusia. Cum apare la TV fosta gimnastă. Video

Alina Kabaeva, iubita președintelui Vladimir Putin, este promovată intens de televiziunile din Rusia. Fosta gimnastă va modera un show care-i poartă numele.
31.05.2022 | 12:02
Alina Kabaeva iubita lui Vladimir Putin show in Rusia Cum apare la TV fosta gimnasta Video
Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, are propria emisiune. Ce show promovează Rusia. Sursa foto: marca.com
ADVERTISEMENT

Renumita sportivă de origine rusă apare într-un spot publicitar pentru un reality show. Festivalul Alina urmează să fie difuzat în fiecare săptămână, miercuri, după-amiaza și promovează oamenii cu diverse abilități și talente.

Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, are propria emisiune. Ce show promovează Rusia

Alina Kabaeva, despre care se spune că ar avea o relație cu președintele rus, Vladimir Putin, apare pe sticlă într-o ipostază neașteptată. Gimnasta olimpică în vârstă de 39 de ani strălucește într-o rochie spectaculoasă.

ADVERTISEMENT

Vedeta, care ar avea doi copii gemeni cu liderul de la Kremlin, este gazda celui mai nou show din Rusia. Este vorba de o emisiune promovată intens perioada aceasta de televiziuni, informația fiind făcută publică pe Twitter.

Francisc Scarr, jurnalistul de la BBC care monitorizează mass-media rusă, a notat pe rețelele de socializare faptul că Festivalul Alina aduce în lumina telespectatorilor o „sărbătoare de neuitat a muzicii și sportului”.

ADVERTISEMENT

Cine este Alina Kabaeva, iubita liderului de la Kremlin, Vladimir Putin

Alina Kabaeva este cunoscută în lumea gimnasticii, sport din care s-a retras în anul 2007. De atunci și până în prezent a fost aleasă în Duma de Stat, ca membru al partidului de guvernământ Rusia Unită, dar și ca președinte în consiliul de administrație al National Media Group.

Mai exact, vedeta a făcut parte din unul dintre cele mai mari conglomerate media din Rusia, care deține mai multe posturi pro-Kremlin. Zvonurile privind o relație cu președintele Vladimir Putin au apărut în anul 2008.

ADVERTISEMENT

Niciunul dintre ei nu a confirmat legătura amoroasă, în ciuda faptului că există informații că fosta sportivă a dat naștere unor gemeni.

În altă ordine de idei, Alina Kabaeva a fost descrisă în urmă cu ceva timp drept „cea mai flexibilă femeie din Rusia”. La un moment dat a pozat nud, înfășurată doar într-o blană, pictorialul fiind pentru o revistă pentru bărbați.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta este una din cele mai laureate sportive din istoria gimnasticii ritmice, cu două medalii olimpice, 14 la campionatele mondiale și 21 la europene.

ADVERTISEMENT