Life

Alina Laufer, de urgență la spital cu unul dintre gemeni: ”A luat o bacterie”. Cum se simte copilul

Alina Laufer a trecut prin momente de panică cu unul dintre gemenii veniți pe lume în urmă cu 8 luni. Davida și Nathaniel sunt copiii cei mici ai vedetei.
09.10.2021 | 12:33
Alina Laufer de urgenta la spital cu unul dintre gemeni A luat o bacterie Cum se simte copilul
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a mărturisit că a avut o noapte de coșmar, după ce fiica sa, Davina, a început să se simtă foarte rău după o zi petrecută undeva la țară, la bunici.

Fosta soție a lui Jorge a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a face bebeșulul să nu mai plângă. După ce inițial a crezut că îi cresc dinții de lapte, vedeta s-a îngrijorat și a luat atitudine.

ADVERTISEMENT

Acela a fost momentul în care Alina Laufer a mers de urgență la spital pentru a-i face micuței analizele necesare. Așa a aflat că este vorba de o bacterie.

Alina Laufer, momente de panică. Prin ce a trecut unul dintre gemenii vedetei

„Am fost la părinții mei în curte și cred că a luat o bacterie de la animalele de acolo. Nu știu foarte sigur de unde a luat-o. Am acționat la timp, a fost o noapte de coșmar.

ADVERTISEMENT

Inițial, am crezut că-i dau dințișorii, are deja doi jos, dimineața mi-a zis doamna doctor că nu poate să-i fie așa de rău. Luni seara, a început să se simtă rău. A plâns o oră încontinuu.

Nu adormea. Nu am dormit nici noi toată noaptea. Marți dimineață a dus-o la doctor și i-a făcut analize”, a declarat Alina Laufer, în emisiunea „Teo Show”, conform click.ro.

ADVERTISEMENT

Fiica de numai 8 luni a vedetei se simte mult mai bine după ce a început tratamentul cu antibiotic. Davina nu vrea să mănânce foarte mult, deși blondina a început diversificarea în urmă cu trei săptămâni.

Cum se simte Davina, fiica Alina Laufer în prezent

„A avut trei-patru scaune într-o seară de o consistență foarte mare. Schimb 10 scutece pe zi mai nou, febră nu a avut. Nici acum nu vrea să mănânce. 

ADVERTISEMENT

Nu a avut deloc febră. I-am luat temperatura toată noaptea. În continuar enu vrea să mănânce. Am început diversificarea acum trei săptămâni.

Am avut grijă să-i dau puțin lapte sau ceai. I-am dat antibiotic și și-a mai revenit”, a completat blondina, în același show TV.

Alina Laufer a acționat la timp, dovadă că este o mamă foarte implicată în creșterea și educarea copiilor. Vedeta mai are o fetiță din mariajul cu Jorge, pe nume Karina.

ADVERTISEMENT