Life

Alina Laufer, epuizată fizic și psihic. Cu ce se confruntă vedeta de când e mamă de gemeni

Alina Laufer, secătuită de puteri de când i s-au născut gemenii. Prin ce trece frumoasa blondină care este mama a trei copii.
20.10.2022 | 23:24
Alina Laufer epuizata fizic si psihic Cu ce se confrunta vedeta de cand e mama de gemeni
Alina Laufer, secătuită de puteri de când s-au născut gemenii. Prin ce trece blondina. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta este epuizată fizic și psihic. Cu ce se confruntă vedeta de când e mamă de gemeni. Davina și Nathaniel, din relația cu politicianul Ilan Laufer, au în momentul de față 1 an și 8 luni și au intrat în colectivitate.

Alina Laufer, secătuită de puteri de când s-au născut gemenii. Prin ce trece blondina

Alina Laufer a ajuns la capătul puterilor. Fosta soție a lui Jorge, cu care are o fiică, simte că este tot mai epuizată pe zi ce trece atât fizic, cât și psihic. Blondina a mărturisit că în ultima perioadă gemenii au fost mai mereu bolnavi.

ADVERTISEMENT

Cei mici au luat toate virozele respiratorii de la grădiniță, acolo unde le place foarte mult să meargă. Din păcate, gemenii au transmis mai departe bolile și către sora mai mare și părinți. Vedeta simte nevoia de o pauză.

„Nu știu ce să mai zic, suntem toată casa în alertă! Le-am schimbat grădinița copiilor de o lună-două și de vreo lună de zile au tot avut ba enteroviroze, ba viroze respiratorii. Nu mai putem!

ADVERTISEMENT

Acum am luat-o și eu! O dăm în familie de la unii la alții, asta e! Ai mei au nasul înfundat tot timpul, așa e la grădiniță. Părinții știu cel mai bine asta!

Mie mi-a fost ieri cel mai rău, după multă vreme, nici voce nu am avut! Am luat și eu de la ei!”, a mărturisit Alina Laufer pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Alina Laufer, cu gândul la vacanța cu soțul său

Alina Laufer se ocupă îndeaproape de creșterea gemenilor și este foarte implicată în educarea micuților care deja au început să lege propoziții. Davina și Nathaniel vorbesc foarte mult și la grădiniță, cu educatoarele.

Micuții vor împlini doi ani în februarie 2023, motiv pentru care frumoasa blondină se gândește la o vacanță alături de partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Vedeta abia așteaptă momentul în care se va relaxa împreună cu Ilan Laufer, cel mai probabil într-un loc însorit. Ultima oară Alina Laufer a fost în concediu cu întreaga familie în luna mai, într-o stațiune din Turcia.

ADVERTISEMENT
Tags: