Life

Alina Laufer, imagini cu gemenii săi. Cum arată copiii la un an și două luni

Alina Laufer este mama fericită a trei copii, o fetiță de 14 ani și gemenii care au împlinit un an în luna februarie. Vedeta postează frecvent imagini cu micuții.
13.04.2022 | 14:06
Alina Laufer imagini cu gemenii sai Cum arata copiii la un an si doua luni
Alina Laufer, vacanță alături de copii. Gemenii au un an și două luni. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină este împlinită de când au venit pe lume Nathaniel și Davina, care s-au născut prematur în februarie 2021. Din fericire, acum lucrurile sunt foarte bune, dovadă fotografiile de pe rețelele de socializare.

Alina Laufer, poze cu gemenii de un an și două luni. Cum arată micuții

Alina Laufer vorbește foarte des despre viața alături de cei mici. Vedeta este foarte deschisă și când vine vorba de poze cu gemenii, alături de care postează de fiecare dată când are ocazia fie dintr-o vacanță, fie de acasă.

ADVERTISEMENT

Prima soție a artistului Jorge se bucură de fiecare moment petrecut alături de partenerul de viață, Ilan Laufer, și copiii lor. Mai mult decât atât, blondina imortalizează de fiecare dată amintirile, așa cum s-a petrecut în weekend când au fost la Sinaia.

Fanii s-au bucurat să vadă cât de mult au crescut gemenii Alinei Laufer, care radiază de fericire de când au venit pe lume.

ADVERTISEMENT
Alina, Ilan Laufer și gemenii
Alina, Ilan Laufer și gemenii, la Sinaia. Sursa foto: Instagram.com

Alina Laufer, detalii despre creșterea gemenilor

Fosta soție a lui Jorge este foarte încântată de evoluția gemenilor, care au intrat în colectivitate încă de la vârsta de 11 luni. Micuții s-au integrat foarte bine, iar acum frumoasa blondină are mai mult timp pentru sine.

„De când cu creșa au început să doarmă mai bine. Chiar suntem pe drumul cel bun și sunt foarte fericită cu decizia pe care am luat-o. Cei mici au un program foarte frumos. Pe vremea noastră nu ne dădeau mamele la creșă? Începeau femeile serviciul de la 4 luni.

ADVERTISEMENT

Nici eu nu am fost la creșă, nici la grădiniță. „Cu cei doi prințișori am adoptat altă strategie. Îi trezesc la 7, îi pun pe oliță, la 8.15 sunt la creșă și au acolo un program fantastic. Cântă, îi scot afară.

Prima zi am stat cu ei, iar a doua zi educatoarea mi-a zis să stau 15 minute și să ies. Eu produc numai copii independenți, care nu plâng după mami. M-a sunat educatoarea și m-a întrebat când vreau să vin să-i iau. Am zburat până la creșă.

ADVERTISEMENT

Ei mâncau numai de la mine din mână, mâncare pasată. Au mâncat bucăți și nu s-au înecat. Nu te mai saturi de ei dacă îi vezi. După Ilan plâng foarte mult. Nu, nu sunt geloasă, pentru că e tatăl copiilor mei. Dacă ar fi vorba de altă persoană, da”, a povestit Alina Laufer în urmă cu câteva luni, notează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT