Life

Alina Laufer, pe mâna doctorilor în mare secret! Ce intervenții estetice și-a mai făcut vedeta! Video

Alina Laufer, mămica a doi gemeni de un an, a decis să facă mici îmbunătățiri la nivel estetic, așa că s-a dat, în mare secret, pe mâna chirurgilor plasticieni.
27.04.2022 | 18:23
Alina Laufer pe mana doctorilor in mare secret Ce interventii estetice sia mai facut vedeta Video
Alina Laufer, sotia lui Ilan Laufer, a mers la o clinică pentru a-și face în mare secret noi interventii estetice / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Acum ceva mai mult de un an, Alina Laufer devenea mama a doi gemeni, micuții alăturându-se fetei pe care o are dintr-o relație anterioară. Trecută prin momente grele din cauza nașterii premature a micuților, soția politicianului Ilan Laufer pare să fi dat uitării problemele. Acum a decis să se îngrijească așa cum trebuie.

Alina Laufer, intervenție estetică în mare secret

Zilele trecute, Alina Laufer a decis să facă mici schimbări la felul în care arată. Așa că, după ce s-a consultat cu amicul ei, Valentin Burada, proprietarul unei clinici de medicină estetică, soția politicianului Ilan Laufer a decis să suporte (încă) o intervenție estetică.

ADVERTISEMENT

Ajunsă la clinică, Alina Laufer care va împlini 40 de ani este câteva zile, a vorbit cu medicii despre ce vrea să corecteze. ”Un lifting în zonă, dar nu violent, mi-ar fi benefic”, explica Alina Laufer medicului estetician. I-a indicat zona frunții și a ochilor drept locul în care voia intervenția.

Iar după ce s-a pus la punct cu planurile cu privire la intervenție, Alina Laufer s-a lăsat pe mâna doctorilor pentru a obține look-ul pe care îl dorea și cu care, probabil, își va surprinde soțul. Conform informațiilor obținute de FANATIK, Alina Laufer a făcut, la clinică, o intervenție care se numește cat-eyes. Procedura promite să redea fermitatea pielii în zona ochilor și îi face mai migdalați.

ADVERTISEMENT

În sine, intervenția suferită de vedeta TV modifică unghiul în care se întâlnesc pleoapele, prin strângerea și alungirea ochiului orizontal, durează în jur de 40 de minute și recuperarea este completă după maximum trei zile de la procedură.

Alina Laufer se pregătește pentru ziua ei de naștere! Vedeta are ”regina” operațiilor estetice

Alina Laufer a decis să suporte intervenția estetică ca pregătire pentru ziua ei de naștere. Vedeta tv va împlini, pe 30 aprilie 2022, 40 de ani de viață. Și, cu această ocazie, Alina pare să își dorească să arate mai tânără ca niciodată. Așa că, la ziua ei, deja recuperată după intervențiile chirurgicale, va prezenta o ”nouă față”. Una în care zona ochilor va ieși în evidență.

ADVERTISEMENT

De altfel, Alina Laufer nu este străină de intervențiile de natură estetică. Și-a făcut de-a lungul timpului și câteva operații plastice. Actuala soție a lui Ilan Laufer are, confirm informațiilor apărute de-a lungul timpului, puține zone ale corpului care să nu fi fost modificată de chirurgii plasticieni.

Astfel, ea a suferit acum câțiva ani o rinoplastie. Tot atunci își făcea și un lifting în zona gâtului. În același an, Alina Laufer suferea și liposucții în zona coapselor și pe abdomen, iar grăsimea extrasă îi era injectată în zona feselor.

ADVERTISEMENT

Înainte de aceste operații estetice, Alina Laufer suferise și un implant cu silicon în zona bustului. Acum ceva vreme dorea să își schimbe protezele pentru altele mai mari și care să îi pună mai mult în evidență bustul.

Pe lângă toate aceste operații, Alina Laufer mai are alte câteva microintervenții estetice în zona feței, precum botox sau acid hialuronic injectat pentru a se apropia de perfecțiunea fizică. ”Aspectul meu mă preocupă, pentru că sunt femeie. Îmi place să mă îngrijesc. Îmi place să arăt frumos”, spunea, acum ceva vreme, pentru FANATIK, Alina Laufer.

Alina Laufer, două căsnicii, trei copii

Alina Laufer a fost căsătorită în trecut și cu cântărețul Jorge. Acestuia i-a dăruit o fetiță, pe Karina. Despărțirea lor, una dificilă la acea vreme, era urmată de momentul în care l-a cunoscut pe politicianul și omul de afaceri de origine evreiască, Ilan Laufer.

Îndrăgostită până peste cap, Alina a învățat ebraica și a trecut la iudaism înainte de a se căsători cu Ilan Laufer. Printr-o adevărată minune, la câțiva ani de la nuntă, Alina și Ilan au devenit părinți ai unor gemeni. ”Am fost binecuvântați. Avem o fetiță și un băiat, în același timp. Mă ocup de ei full time … 99% din timp sunt cu ei”, spunea, anul trecut, Alina Laufer.

ADVERTISEMENT