Life

Alina Laufer, pe mâna medicilor înainte de Paște! Ce a pățit vedeta Kanal D

Alina Laufer a ajuns pe mâna medicilor, fix înainte de Paște! Vedeta Kanal D a trecut printr-o procedură estetică inedită.
14.04.2023 | 13:30
Alina Laufer pe mana medicilor inainte de Paste Ce a patit vedeta Kanal D
Alina Laufer, vedetă de televiziune. Foto: Instagram/ Foto montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Laufer a ajuns pe mâna medicilor esteticieni cu câteva zile înainte de Paște! Soția omului de afaceri israelian Ilan Laufer și prezentatoare a unei rubrici în cadrul Știrilor Kanal D a povestit, în exclusivitate pentru FANATIK, prin ce intervenție a trecut.

Alina Laufer, pe mâna doctorilor înainte de Paște

Vedeta de televiziune este extrem de mândră de rezultatele procedurii la care s-a supus! Blondina s-a făcut și mai frumoasă acum și e gata să întâmpine sărbătorile pascale cu o nouă față!

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Kanal D e preocupată de aspectul ei fizic cu mult timp înainte de a fi în lumina reflectoarelor. Soția politicianului Ilan Laufer și-a făcut câteva intervenții chirurgicale pe care nu le-a ascuns niciodată de public.

Printre operațiile estetice pe care le-a bifat până acum Alina se numără o rinoplastie, implantul mamar, liposucții în jurul coapselor sau banala injectare deja de acid hialuronic în buze.

ADVERTISEMENT

De anul trecut, Alina Laufer a semnat un contract cu clinica lui Valentin Burada, având încredere încă din primul minut în echipa de doctori care i-a estompat imperfecțiunile de care s-a plâns.

Realizatoarea rubricii „Rețetă în 5 minute” de la Știrile Kanal D a apelat anul trecut la o intervenție pentru fermitatea pielii în zona ochilor, intervenție cunoscută în termeni populari drept „cat eyes” (ochi de pisică).

ADVERTISEMENT

Ce intervenție și-a făcut soția lui Ilan Laufer

De data aceasta, medicii s-au ocupat de o altă zonă a feței. ALina a ales o procedură minim-invazivă, de reconturare mandibulară pentru a avea un profil mai frumos.

Procedura se numește Jawline, iar prin această intervenție vedeta a scăpat de surplusul de grăsime de sub bărbie, mai pe românește, de gușă. Intervenția are câteva beneficii, printre care se numără reconturarea facială instantanee, umplerea golurilor de la nivelul feței și sculptarea nechirurgicală a profilului facial.

ADVERTISEMENT

Klara Băncilă a fost medicul care s-a ocupat, înainte de Paște, de frumusețea Alinei Laufer. Vedeta, complet schimbată după această nouă intervenție estetică, a declarat, pentru FANATIK, că este extrem de mulțumită de rezultate.

alina laufer
Alina Laufer, pe mâna esteticianului

„Am avut o doctoriță foarte bună. Pot spune că fața mea arată mai bine și în realitate, și în poze”

Soția lui Ilan Laufer nu a simțit absolut nimic în timpul acestei intervenții, având norocul unei doctorițe cu mână ușoară. Vedeta spune că de acum nu va mai exista nicio diferență între cum arată pe rețelele de socializare și realitate, efectul fiind cel scontat.

„În urma acestei proceduri, pot spune că fața mea arată mai bine și în realitate, și în poze. E o diferență subtilă. Această procedură nu a durut deloc.

Am avut o doctoriță foarte bună, cu mână ușoară, ceea ce a făcut să nu simt nimic. Se așază din ce în ce mai bine acidul hialuronic. Nu îl mai simt deloc. De fiecare dată când plec de la Swiss Clinics, plec mulțumită și încântată”, a dezvăluit Alina Laufer pentru FANATIK.

Dincolo de succesul în televiziune și pe social media, Alina Laufer este împlinită și pe plan personal. Este căsătorită cu politicianul israelian Ilan Laufer, cu care are doi gemeni împreună. Vedeta mai are o fată, pe Karina, din relația pe care aceasta a avut-o cu cântărețul Jorge.

Întrebată la un moment dat dacă și-ar mai dori copii, Alina a spus că ar vrea să devină mamă din nou, însă nu ar mai vrea să nască doi deodată.

ADVERTISEMENT