Life

Alina Laufer, prima apariție după ce a născut. A venit într-o emisiune alături de gemeni

Alina Laufer a devenit mamă de gemeni în urmă cu mai bine de două luni, iar acum și-a făcut curaj să apară într-o emisiune TV alături de gemenii, Nathaniel și Davina, dar și de fiica sa cea mare, Karina (12 ani și jumătate).
01.06.2021 | 19:30
Alina Laufer prima aparitie dupa ce a nascut A venit intro emisiune alaturi de gemeni
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, deși nu este ușor să fii atentă la nevoile a doi bebeluși în același timp. Cu toate astea fosta soție a lui Jorge se descurcă fără a avea ajutorul unei bone sau a bunicilor.

Vedeta este foarte atentă la cei mici și recunoaște că nimeni nu-i poate liniști așa cum face ea. Alina Laufer nu are nicio teamă legat de gemeni pe care de altfel i-a dus deja într-o vacanță cu rulota, undeva pe malul unui râu, la aer curat.

ADVERTISEMENT

Fiecare copil are propria sa personalitate. Frumoasa blondină spune că băiețelul este mai plângăcios și mai alintat, în timp ce fetița pare să fie veselă și independentă.

Alina Laufer, pe micile ecrane cu gemenii. Cum se descurcă

„E cea mai frumoasă perioadă din viața mea! Ilan e în Israel, a plecat ieri și m-a lăsat singură cu Karina și cu gemenii. (…) Ne descurcăm onorabil și fără bonă. Eu nu pot să-mi las copiii cu altcineva, nici cu bunicii.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu-i liniștește ca mine. Noi le facem băiță, noi stăm cu ei. Am fost cu cortul cu ei, cu rulota, la țară. Ne-am dus pe malul râului cu ei. Ei, fiind alăptați de mine, nu mi-e frică, au imunitate. 

Nathaniel e mai plângăcios. Davina e mai independentă, dar Nathaniel e lipit de mine, stă numai la mine în brațe. Davina râde non stop și Nathaniel e tot timpul încruntat.

ADVERTISEMENT

Noaptea se trezesc pe la 3-4, mănâncă și se culcă la loc. Sunt foarte cuminței. Nu aș da experiența asta pentru nimic în lume”, a spus Alina Laufer în cadrul emisiunii „Teo Show” de la Kanal D.

Alina Laufer, ajutor important din partea soțului. Ce face Ilan Laufer pentru gemeni

Blondina mărturisește că are un ajutor de nădejde și în persoana fiicei sale, Karina, rezultată în timpul mariajului cu prezentatorul și cântărețul Jorge. Vedeta o vede foarte responsabilă pe copilă, pe care a lăsat-o chiar și singură acasă cu gemenii.

ADVERTISEMENT

Alina Laufer are multe lucruri frumoase de spus și despre partenerul ei de viață. Ilan Laufer o ajută în tot ce ține ce creșterea și îngrijirea celor mici atunci când este prin preajmă.

Omul de afaceri nu se sfiește să schimbe scutece sau să le facă baie gemenilor, Nathaniel și Davina, veniți pe lume în urmă cu aproape două luni și jumătate, după o naștere prin cezariană.

Modelul a născut prematur, după ce a rămas însărcinată mulțumită unei fertilizări în vitro. Alina și fostul politician, Ilan Laufer, sunt împreună de foarte mulți ani, ei dorindu-și să devină părinți foarte mult, dar din păcate au avut parte de multe dificultăți.

Cei doi au locuit o perioadă în Statele Unite ale Americii, dar au decis să revină în țară. În felul acesta Karina, fiica Alinei Laufer din prima căsnicie, poate fi mai aproape de tatăl său, artistul Jorge, cu care petrece foarte mult timp.

ADVERTISEMENT