Life

Alina Laufer, prinsă în mijlocul revoltelor violente din SUA. Dezvăluiri despre ce trăiește de câteva zile

03.06.2020 | 16:29
Alina Laufer prinsa in mijlocul revoltelor violente din SUA Dezvaluiri despre ce traieste de cateva zile
ADVERTISEMENT

Alina Laufer, nevasta celebrului politician Ilan Laufer, ex-ministru în guvernul Dăncilă, este prinsă în mijlocul protestelor violente din Statele Unite, ea fiind stabilită de ceva vreme la Miami.

Alina Laufer, despre iadul de pe străzile din Statele Unite ale Americii

Alături de ea se află și mama ei, care nu se mai poate întoarce în România din cauza noii stări de asediu care a apărut în plină pandemie de coronavirus după uciderea lui George Floyd.

ADVERTISEMENT

Alina a povestit la Teo Show că este o teamă generală în America și ei i-ar fi foarte frică să iasă la adunări publice pentru că toată lumea deține cel puțin o armă de foc.

„Am văzut în fața blocului mașini arse”

„Erau momente dificile vineri seară. Am văzut în fața blocului mașini arse, oameni mulți, polițiștii erau peste tot.  Sunt foarte mulți oameni arestați. Într-adevăr e cea mai mare democrație aici, dar tocmai de asta se întâmplă ce se întâmplă, că e prea mare democrație”, a povestit Alina Laufer în direct din Miami, la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Nu m-aș simți în siguranță la o adunare pentru că aici absolut toată lumea deține o armă de foc.  Mama este și acum cu noi, ar trebui să îi facem o statuie că a rezistat. E foarte stresată din cauza faptului că nu se poate întoarce lângă tata, în România. Am cumpărat vreo patru rânduri de bilete și toate s-au anulat”, a mai spus Alina.

„La noi în America, nu știu dacă știți, când încep mișcările pentru drepturi civile o să mai continue. Speranța mea este să se înceteze cu manifestările violente. Nu cred că o să se termine”, a adăugat nevasta lui Ilan Laufer.

ADVERTISEMENT

„Aici populația de culoare au probleme cu care se confruntă și nu pot să zic că nu au dreptate”, a adăugat frumoasa blondină.

Tags: