Life

Alina Pană de la Exatlon a împlinit 34 de ani! Cea mai mare dorință, după drama trăită

21.10.2020 | 16:17
Alina Pana de la Exatlon a implinit 34 de ani Cea mai mare dorinta dupa drama traita
Alina Pană, fostă concurentă Exatlon România și în emisiunea Mireasă de la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Alina Pană a împlinit frumoasa vârstă de 34 de ani, iar ziua a fost marcată de o petrecere în familie, cu muzică bună și mâncare din belșug, iar seara o să fie alături de câțiva prieteni.

FANATIK a contactat-o pe fosta războinică de la Exatlon, care a mărturisit ce dorințe are pentru anul ce urmează. Deși a trecut prin dezamăgiri, fosta sportivă de performanță are speranțe mari în viitor.

ADVERTISEMENT

Ea a dezvăluit că cea mai mare dorință e să ia examenul pentru barou, la Drept.

Alina Pană: „Îmi doresc să fiu logodită, să am casa mea”

Ultimii ani nu au fost tocmai perfecți pentru fosta războinică, iar asta pentru că în 2019 s-a despărțit de cel care urma să-i fie soț, iar în vara anului 2020 a fost la un pas să-și piardă fratele într-o luptă de stradă, unde a fost împușcat tocmai de vărul lor primar.

Alina Pană a împlinit 34 de ani pe 21 octombrie, este liniștită, însă îi lipsesc anumite lucruri din viața ei, iar în acest speră să le obțină, ori să apară curând în viața ei cineva care să-i facă zilele mai frumoase.

ADVERTISEMENT

„Am petrecut în familie până acum, cu grătar, muzică de petrecere. O să mai am o petrecere diseară cu alți apropiați. Dar nu o să fie nimic special, sunt acasă și depănez amintiri cu mama. 

Ce îmi doresc pentru anul acesta? Îmi doresc să iau examenul pentru susținerea baroului, să fiu logodită, să am casa mea, să am un copil. Nu sunt super, dar deocamdată îmi este bine și aștept să se întâmplă și aceste lucruri bune.

ADVERTISEMENT

Eu am parte de numai acțiune în viața mea. Trebuia să mă căsătoresc, totul a fost anulat, m-am despărțit atunci. Totul se întâmplă cu un motiv. Poate nu era bine ce era să fac și s-a întâmplat așa. Au fost momente când mi-am dorit un copil, dar acum că sunt singură nu vreau. În viitor, dacă apare cineva în viața mea, sigur că da, voi face și treaba asta.

Eu prefer aventura, competiția, mă plictisesc tot timpul foarte repede. Chiar și într-o relație, eu am nevoie de adrenalină”, a declarat Alina Pană, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: