Life

Alina Pană de la Exatlon, strigăt de disperare: „ Ei sunt călăii. Criminalul Raiciu Costel este liber! Vă rog să mă ajutați, îmi este teamă”

24.07.2020 | 10:33
Alina Pană de la Exatlon, strigăt de disperare: „ Ei sunt călăii. Criminalul Raiciu Costel este liber! Vă rog să mă ajutați, îmi este teamă”
Alina Pană de la Exatlon a povestit prin ce clipe terifiante a trecut fratele ei, Călin Pană
ADVERTISEMENT

Alina Pană a trecut prin clipe de coșmar, după ce fratele ei, Călin Pană, a fost bătut cu bestialitate de către 30 de bărbați care fac parte din mai multe clanuri interlope din Capitală, pe 23 iulie 2020, între orele 19:00 și 20:00.

Fosta războinică de la Exatlon  a postat pe Instagram imagini și clipuri cu impact emoțional cu fratele ei, dar și prietenul acestuia plini de sânge, tăiați și împușcați în stil mafiot.

Ex-concurenta show-ului de la Kanal D se teme pentru viața ei și crede că interlopii vor să-i facă rău atât ei, cât și familia ei.

ADVERTISEMENT

Alina Pană de la Exatlon a dat numele bărbaților care i-au măcelărit fratele

Călin Pană se află în stare gravă la spital, după ce a fost bătut, tăiat cu sabia și împușcat de interlopi. Gruparea mafiotă l-a atacat și pe prietenul fratelui Alinei Pană, care se află între viață și moarte.

Sportiva a făcut mărturii cutremurătoare pe pagina de Instagram, unde a postat și imagini cu fratele ei, dar și prietenul acestuia plini de sânge, chiar din ambulanță. Acum, fosta războinică de la Exatlon se teme pentru viața ei și este de părere că interlopii vor acționa din nou, iar de această dată asupra familiei sale.

ADVERTISEMENT
Fratele Alinei Pană de la Exatlon a fost bătut și tăiat de interlopi
Fratele Alinei Pană de la Exatlon a fost bătut și tăiat de interlopi. Click AICI pentru a vedea imaginile de la măcelul dintre interlopi din fratele Alinei Pană

„ Un om se zbate între viața si moarte. Criminalul Raiciu Costel este liber! Va rog sa ma ajutați, îmi este teama pentru siguranța mea si a familiei mele. Fratele meu este împușcat si tăiat, aflat in stare gravă la spital.”, a scris Alina pe Instagram.

„ Aproape ca l-a omorât pe fratele meu. Raiciu Costel a tras cu pistolul.”, a scris Alina Pană pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alina Pana Official (@alinapana_official) on

Este fosta războinică de la Exatlon

Alina Pană este o fostă sportivă de performanță care a făcut parte din echipa războinicilor de la Exatlon. Tânăra s-a făcut remarcată la tv pentru determinarea ei. Călin Pană, fratele vedetei, a vrut să participe, de asemenea, la Exatlon, a trecut de primele preselecții, însă nu a ajuns până în finală, încât să intre în concursul de la Kanal D.

Alina Pană este pasionată de sport, motiv pentru care stă mai mereu în sala de fitness. Ea este renumită și pentru activitatea ei în culturism. Fosta concurentă de la Exatlon a câștigat de trei ori, în 2014, 2015 și 2015, concursul “Bikini Fitness Cipru”, și a terminat pe locul 8 concursul “Arnold Clasic Europe”. De asemenea, sportiva a  fost pe locul 3 în concursul “Greek Cup Atena”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri