Life

Alina Pană de la Mireasa a renunțat la România: ”În viața mea se petrec multe lucruri ciudate”

Alina Pană, una dintre vedetele emisiunii Exatlon și fostă concurentă în reality show-ul matrimonial Mireasa, a renunțat definitiv la România și s-a stabilit în Cipru, loc unde a devenit antrenor personal de fitness.
11.01.2022 | 18:59
Alina Pana de la Mireasa a renuntat la Romania In viata mea se petrec multe lucruri ciudate
Alina Pana a parasit definitiv ROmania, vedeta de la Mireasa sperand la o viata mai buna in Cipru Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostă Războinică de succes în primul sezon al emisiunii Exatlon și concurentă care a înnebunit telespectatorii la Mireasa, Alina Pană, a părăsit în mare secret România și s-a stabilit, din nou, în Cipru, țară în care câștigase, înainte de show-ul TV, o serie de titluri în domeniul fitness-ului.

Alina Pană de la Mireasa s-a mutat din România în Cipru

Alina Pană a plecat, în mare secret, din România pentru a se stabili în Cipru, la Nicosia, loc în care a revenit la meseria care i-a adus satisfacții de-a lungul vieții: cea de antrenor personal de fitness.

ADVERTISEMENT

”Am plecat de două luni din România. De fapt, inițial am vrut să petrec un concediu mai lung, aici, în Cipru, voiam să stau doar o lună. Dar, am rămas… În viața mea se petrec multe lucruri ciudate. Și, poate, o minune, în plan personal”, ne-a spus, în exclusivitate, Alina Pană.

Evident, cum în Cipru, în Nicosia, Alina Pană avea nevoie să se întrețină cumva, a apelat la cunoștințele din domeniul fitness-ului pe care le avea în capitala micuțului stat mediteraneean și imediat și-a găsit locul de muncă dorit.

ADVERTISEMENT

”Trebuia să mă angajez, așa că am decis să fac ceea ce știu eu mai bine. Adică să mă pun, din nou, să fac antrenamente de fitness. Am găsit deja loc de muncă în domeniu, mai ales că aveam ceva experiență. Acum asta fac, sunt antrenor personal”, ne-a mai dezvăluit fosta Războinică de la Exatlon, Alina Pană.

După Mireasa, Alina Pană visează la o căsătorie

După o serie de relații eșuate, Alina Pană nu și-a pierdut optimismul cu privire la ceea ce înseamnă succesul în viața personală. Și, chiar dacă, cu puțin timp înainte de nunta cu bărbatul de care s-a amorezat în show-ul Mireasa, Războinica anula toate planurile, Alina Pană este convinsă că, până la urmă, va avea loc minunea de care vorbea în viața ei.

ADVERTISEMENT

”Mă voi stabili, cel mai probabil, aici, în Cipru. Vreau să îmi fac un cămin al meu, să îmi întemeiez o familie. La mine, la vârsta mea (Alina Pană are 35 de ani, n. red.) este mai greu cu dragostea (râde, n. red.). Dar ea există, da… Nu pot să spun prea multe despre iubit, vom vedea ce ne aduce viitorul”, a mai spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Alina Pană.

Vedeta care a impresionat cu formele ei în show-urile la care a participat își dorește și copii. ”Un cămin înseamnă și copii, îmi doresc, normal, să fie o familie în adevăratul sens al cuvântului”, a mai precizat ea.

ADVERTISEMENT

Acum însă, așteaptă ca relația pe care o are să devină una cât se poate de serioasă și să ajungă la altar. ”Nu pot vorbi încă de nuntă. Dacă va exista vreo nuntă sau când va exista o nuntă”, a explicat, pentru FANATIK, fosta Războinică.

Alina Pană a impresionat la Exatlon și la Mireasa

Alina Pană a făcut parte din ”prima generație” de Războinici de la Exatlon, emisiunea care a precedat Survivor. Acolo, Războinica a impresionat cu formele perfecte pe care le-a afișat, dar și cu abilitățile sale sportive. De altfel, ea este una dintre cele mai cunoscute figuri ale fitness-ului și a reprezentat România la competiții internaționale de body-building, unde a câștigat nenumărate medalii. Apoi, plecată în Cipru, a obținut și mai multe medalii în concursurile de frumusețe și fitness.

Stabilită, înainte de Exatlon, în Cipru, Alina Pană a luat decizia să se întoarcă totuși în România, unde și-a încercat norocul și în alte domenii, ea fiind absolventă de Drept. Cu toate acestea, succesul ei s-a lăsat așteptat, ratând examenele necesare pentru a deveni avocat sau magistrat.

Alina Pană a participat și la show-ul Mireasa, acum doi ani, pe când emisiunea era prezentată de Diana Dumitrescu. Acolo, l-a cunoscut pe Ciprian, ea fiind, într-o vreme, la un pas de nuntă, despărțirea lor venind după ce focoasa concurentă a trecut printr-un moment delicat.

De altfel, explica ea la acea vreme, faptul că a simțit că partenerul de viață nu i-a fost alături în momentul în care fratele ei a fost victima unui atac mafiot în apropiere de București a făcut-o pe Alina Pană să se despartă de el.

ADVERTISEMENT
Tags: