Life

Alina Petre, dispusă să se căsătorească din nou. Ce își dorește fosta lui Marian Măgureanu de la bărbatul ideal: „Sunt o femeie dificilă”

Fosta soție a lui Marian Măgureanu vrea să se căsătorească din nou. Chiar dacă a trăit experiențe nefericite, Alina Petre nu și-a pierdut speranța în dragoste.
05.10.2022 | 16:31
Alina Petre dispusa sa se casatoreasca din nou Ce isi doreste fosta lui Marian Magureanu de la barbatul ideal Sunt o femeie dificila
Alina Petre își dorește să se recăsătorească. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ajunsă la aproape 47 de ani, Alina Petre, de meserie life coach, a trecut printr-o căsnicie eșuată și o relație cu un bărbat care a agresat-o fizic. Totuși, blondina nu și-a pierdut speranța în dragoste, vrea să se căsătorească din nou și știe ce calități trebuie să aibă partenerul ideal.

Fosta soție a lui Marian Măgureanu are planuri de nuntă. Alina Petre vrea să se căsătorească

Alina Petre, lifie coach-ul vedetelor, care a dat verdictul în cazul conflictului dintre Anamaria Prodan și Reghecampf, vrea să se căsătorească din nou. Până la vârsta de aproape 47 de ani, blondina nu a avut prea mult succes în relații.

ADVERTISEMENT

A fost căsătorită cu Marian Măgureanu, însă mariajul nu a rezistat. Ulterior, a avut o relație cu un bărbat care a agresat-o fizic, însă Alina Petre nu și-a pierdut speranța în dragoste.

Mai mult, pentru ea, oficializarea relației are o importanță aparte și vrea să facă acest pas atunci când va întâlni bărbatul potrivit.

ADVERTISEMENT

„Eu cred în căsătorie. Căsătoria este asumarea, din punct de vedere legal și religios, a unei relații stabile, este dorința de a petrece cu un om cât mai mult timp, este perspectiva acelui om în viitorul tău.

Dacă nu îți dorești o căsătorie cu un om, înseamnă că nu îl vezi în viitorul tău. Eu încă mai cred în această instituție. Voi face pasul când va veni momentul”, a declarat Alina Petre la Antena Stars, citată de SpyNews. 

ADVERTISEMENT

Cum arată bărbatul ideal pentru Alina Petre?

Iar când vine vorba despre cel care va reuși să o ducă în fața altarului, Alina Petre știe exact ce criterii trebuie să îndeplinească acesta.

Înainte de toate, își dorește ca partenerul să fie credincios. De asemenea, fosta soție a lui Marian Măgureanu susține că are nevoie de un bărbat puternic, care să poate face față atitudinii sale, uneori dificilă.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să-l iubească pe Dumnezeu foarte mult bărbatul care va sta lângă mine, pentru că oamenii care îl iubesc pe Dumnezeu cu tot sufletul sunt oameni buni, oameni care nu te pot răni, care își doresc să facă această uniune în Biserică.

Cred că trebuie să fie mai puternic decât mine, pentru că eu nu sunt un om ușor, sunt o femeie dificilă, puternică și trebuie să fie un pic peste mine”, a completat Alina Petre.

 

ADVERTISEMENT
Tags: