Life

Alina Petre, primele declarații după nunta cu șeful de la Rapid: ”Plecăm în Dubai”

Alina Petre și Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid și-au făcut planurile de după nunta care a avut loc acum câteva zile.
20.04.2023 | 17:30
Alina Petre primele declaratii dupa nunta cu seful de la Rapid Plecam in Dubai
Alina Petre a plecat cu proaspătul soț în Dubai
ADVERTISEMENT

Alina Petre și alesul inimii sale, președintele CS Rapid, Bogdan Vasiliu, au spus marele ”Da” în fața ofițerului stării civile, iar alături de ei în cea mai importantă zi au fost familiile și apropiații.

Alina Petre: ”Am evitat să fac acest pas ani la rând. Nu se aștepta nimeni să mă mărit”

Evenimentul a fost atipic, îndrăgostiții și-ai spus cel mai frumos ”Da” pe stadionul din Giuleşti. Alina Petre a explicat, în exclusivitate, pentru FANATIK motivul pentru care a făcut această alegere.

ADVERTISEMENT

„Am făcut cununia civilă. Am ales un loc atipic pentru o cununie. A fost ceva inedit și este mai mult reprezentativ pentru Bogdan pentru că el se ocupă de echipa de handbal.  A crescut-o foarte mult, a intrat în Liga Campionilor și mi-am dorit să fie fericit în locul în care a câștigat multe victorii.

Am vrut să fac acest gest pentru jumătatea mea, așa se face în viață. Dragostea înseamnă să facem gesturi frumoase și să ne gândim și la cel de lângă noi”, a spus Alina Petre pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Alina Petre răspunde celor care o acuză că s-a grăbit cu măritișul

Cu toate că se cunosc de două luni, între Alina Petre și președintele CS Rapid a fost dragoste la prima vedere. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu a povestit în exclusivitate pentru FANATIK ce a atras-o la actualul soț.

„Ne-am cunoscut la un eveniment organizat de fundația lui, un eveniment caritabil. Ne-am văzut, am stat de vorbă cinci minute, apoi m-a contactat pe Facebook. Ne-am întâlnit a doua zi și am rămas împreună. A fost dragoste la prima vedere. În familia mea nu se aștepta nimeni de la mine să fac un asemenea pas.

ADVERTISEMENT

Este un pas important pe care eu am evitat să-l fac ani la rând în fostele mele relații. Zice lumea că m-am grăbit ca fata mare la măritat, dar eu mă simt ca și cum aș fi cu el dintotdeauna, de asta am făcut acest pas după doar două luni”, a declarat Alina Petre.

Cu toate că se declară o femeie foarte atentă în privința relațiilor, fosta noră a lui Virgil Măgureanu spune cum a cucerit-o actualul soț. „Sunt destul de curtată, însă ceea ce m-a atras la el este faptul că este foarte credincios și foarte bun. Este un tată minunat, iar pentru mine asta este esențial. Am o slăbiciune pentru tații care sunt tați cu adevărat și, în al doilea rând, este foarte credincios.

ADVERTISEMENT

Eu îmi doream lângă mine un om cu care să merg la biserică, cu care să construiesc o viață împreună și să am parte de liniște, sinceritate și loialitate, iar el le întrunește pe toate”, ne-a mai spus Alina Petre.

Alina Petre și-a tatuat numele soțului

Îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt, Alina Petre și Bogdan Vasiliu și-au tatuat unul altuia numele pe piele. Cu toate acestea, președintele CS Rapid mai are un tatuaj important care a fost realizat de dinainte de a fi cu sexy blonda.

„Tatuajul lui cu `Ultimul meu început` am simțit că este făcut pentru mine, chiar dacă el îl avea de dinainte. Pe de altă parte noi ne-am tatuat numele noastre, eu pe al lui și el pe al meu și o cruce. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să mergem la biserică împreună. Acolo m-a ținut în brațe și am simțit că el este pentru mine și eu pentru el.

Noi am preferat să ne dezvoltăm partea spirituală. Ne-am luat de mână și ne-am dus la biserica Drăgănescu, iar acolo ne-am promis niște lucruri. Totul a fost spontan, așa am simțit, iar asta ne-a apropiat cel mai mult “, susține frumoasa blondă pentru FANATIK.

Spontani, așa cum declară și Alina Petre că ar fi, proaspeții însurăței au plecat în luna de miere în Dubai, acolo unde se vor bucura de căldură și lux. „Plecăm cinci zile în Dubai, am ales locația asta pentru că este cald. Nu vom fi singuri, mai vin câțiva prieteni alături de noi. Va fi un fel de săptămână de miere”, a spus Alina Petre.

ADVERTISEMENT