Life

Alina Pușcaș a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit pe platourile de la Te cunosc de undeva

16.05.2020 | 22:21
Alina Puscas a ajuns de urgenta la spital Ce a patit pe platourile de la Te cunosc de undeva
Alina Pușcaș și-a luxat mâna la Te cunosc de undeva. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș a ajuns de urgență la spital după prima zi de filmare a noului sezon Te cunosc de undeva.

Alina Pușcaș s-a ales cu mâna luxată pe 15 mai, în prima zi de după starea de urgență

Producătorii de la Antena 1 au reluat filmările pentru una dintre cele mai de succes emisiuni ale postului chiar pe 15 mai, când a fost ridicată starea de urgență.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a accidentat și a ajuns la spital sub îngrijiri medicale, după cum a dezvăluit chiar ea pe contul personal de Instagram.

Alina s-a ales cu mâna luxată, însă asta nu o împiedică să continue emisiunea de succes, ba chiar e foarte pozitivă, căci nu a scris despre experiența care îi putea fi fatală cu dramatism.

ADVERTISEMENT

Pușcaș: „Am învățat să apreciem din nou frumusețea lucrurilor simple”

„Ieri, 15 Mai 2020 se întâmplau multe pentru noi… dar, cel mai important lucru era semi-libertatea de a face lucruri la care visam, de aproape 2 luni!

Am învățat (fie că acesta era scopul sau nu) să apreciem din nou frumusețea lucrurilor simple și mai ales, am redescoperit natură! ? 90% dintre fotografiile pe care le-am făcut în perioada de carantină, au fost despre Natură… (…)”, a scris Alina pe rețeaua de socializare

ADVERTISEMENT

În continuare, vedeta a spus că și-a luxat mâna, dar a scris și despre lucrurile pozitive pe care le-a trăit pe 15 mai:  „Ce a însemnat pentru mine 15 Mai?

O mână luxată (motiv pentru care apare și orteză în fotografie ?, doare dar nah…), primul machiaj profesional după atâta timp (?), prima schimbare tip transformare («Te cunosc de undeva!», personaj Elsa Grey Matte ?) și prima ședința foto făcută cu mult, mult, foarte mult entuziasm! VOI? Cum ați simțit prima zi de libertate?

ADVERTISEMENT

P. S: STAY GREY, GREY MATTE! ? #photography #fashionphotography #grey #greymatte #huaweip40pro #stayconnected #huawei #session #photoshooting #românia #freedom #fun #mychoice #ideas #internațional”.

 

ADVERTISEMENT