Life

Alina Pușcaș a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit vedeta de la Antena 1

Alina Pușcaș a ajuns de urgență la spital. Prezentatoarea show-ului ”Te cunosc de undeva” de la Antena 1 a avut nevoie de îngrijiri medicale.
02.12.2022 | 19:45
Alina Puscas a ajuns de urgenta la spital Ce a patit vedeta de la Antena 1
Alina Pușcaș a ajuns la spital. Ce probleme de sănătate are vedeta de la Antena 1. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș face parte din topul celor mai apreciate prezentatoare tv din România. În fiecare proiect în care a fost implicată, aceasta a dat dovadă de profesionalism și nu numai.

Alina Pușcaș, prezentatoarea showului ”Te cunosc de undeva”, a ajuns la spital

Se pare însă că oboseala din ultima perioadă și-a spus cuvântul în cazul Alinei Pușcaș, sau cel puțin asta dă de înțeles ultimul anunț făcut de vedetă.

ADVERTISEMENT

Aceasta a ajuns de urgență la spital din cauza problemelor de sănătate și a împărtășit totul cu urmăritorii săi, așa cum face în cea mai mare parte a timpului.

Alina Pușcaș a publicat pe contul personal de socializare o imagine de la spital, cu o perfuzie în mână.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 nu a spus de ce a ajuns la spital și nici ce probleme de sănătate are, însă le-a transmis fanilor săi un mic mesaj în dreptul postării.

”De la bal la spital”. Mi s-a întâmplat și mie…”, a scris Alina Pușcaș, pe rețeaua de socializare, în dreptul imaginilor de la spital.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că și alte vedete au mai ajuns în perfuzii în ultimele luni din cauza oboselii, deci s-ar putea ca acesta să fie motivul și în cazul prezentatoarei tv de la Antena 1.

Alina Pușcaș, probleme mari din cauza unei alergii

Menționăm că nu este prima oară când Alina Pușcaș are nevoie de ajutor medical. În urmă cu aproape trei luni de zile, vedeta a ajuns din nou la medic.

ADVERTISEMENT

Atunci, aceasta a povestit public ce s-a întâmplat, dar și ce probleme de sănătate are.

Alina Pușcaș are o alergie care se pare că a reușit să o trateze pentru foarte puțin timp, însă care a revenit.

Aceasta avea fața, nasul, dar și gura umflate, iar ochii o usturau destul de tare, motiv pentru care a avut nevoie de ajutorul medicilor pentru a-și putea reveni.

”Sunt toată umflată. Mi-e fața umflată, nasul, gura, tot. Mă ustură foarte tare și ochii“, povestea, Alina Pușcaș la începutul lunii septembrie, potrivit romaniatv.ro.

Tot atunci, vedeta mai povestea că alergia a apărut încă de anul trecut însă nu a crezut că povestea se va repeta.

Din păcate, în această toamnă a avut parte de aceeași surpriză neplăcută, într-o formă chiar mai gravă.

ADVERTISEMENT