Life

Alina Pușcaș a scăpat de coronavirus! Vedeta are deja două teste negative

25.06.2020 | 23:08
Alina Puscas a scapat de coronavirus Vedeta are deja doua teste negative
Alina Pușcaș a scăpat de coronavirus. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș, prezentatoarea show-ului „Te cunosc de undeva” a declarat că a scăpat de coronavirus. Vedeta și-a făcut două noi teste și ambele au ieșit negative.

Alina Pușcaș susține că s-a vindecat deja. Are două teste negative

Dezvăluirea a fost făcută pe contul ei de Instagram. Frumoasa brunetă a vrut să împărtășească această veste bună cu fanii ei, chiar dacă aceștia au sărit cu criticile și s-au mirat cum de s-a vindecat atât de repede, având în vedere că e de puțin timp internată în spital.

ADVERTISEMENT

Vedeta se află și acum într-un spital al Armatei, acolo unde a mers fără să riposteze pentru că nu și-ar fi dorit să se trezească cu vreun dosar penal.

„A apărut un mesaj absolut ciudat, că nu pot să-i spun altfel, nu ştiu dacă să râd sau să ma minunez. O persoană era absolut contrariată, cum adică, deja ma vindec? Adică era o problemă că sunt aproape pe finalul infectării, mă rog vindecării. Cum îmi permit?

ADVERTISEMENT

Deja, să apar cu primul test negativ. Pentru cei care nu au avut decenţa să se intereseze cam care a fost situaţia, eu sunt infectată de pe 6 iunie. Pe 6 iunie, corpul meu s-a mobilizat şi a luptat singur împotriva acestui virus. Organismul meu este aproape vindecat!”, a scris Alina Pușcaș pe Instastory.

Marcel Pavel, Adriana Trandafir și Andrei Ștefănescu, infectați și ei

„Am două teste negative. Plec acasă, după 16 zile de la infectare şi 4 zile de stat internată sunt vindecată şi numai cu mulţi, mulţi anticorpi”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT

Alina nu este singura vedetă de la Antena 1 care s-a ales cu virusul SARS-COV-2. Mai multe staruri care filmau pentru Te cunosc de undeva au fost depistate pozitive la teste.

Primul a fost Marcel Pavel, după care și-au făcut și ceilalți testele. Confirmați au fost ulterior și Andrei Ștefănescu și Adriana Trandafir.

ADVERTISEMENT