Life

Alina Pușcaș are probleme de sănătate. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei: ”Azi sunt varză! Groaznic! ”

Probleme de sănătate pentru Alina Pușcaș. Prezentatoarea a apelat la medici și și-a sfătuit fanii să procedeze la fel dacă se confruntă cu o afecțiune ca a sa.
31.08.2022 | 19:15
Alina Puscas are probleme de sanatate Ce i sa intamplat prezentatoarei Azi sunt varza Groaznic
Ce probleme de sănătate are Alina Pușcaș. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș are probleme de sănătate. Îndrăgita prezentatoare de la Antena 1 nu se simte bine și le-a dezvăluit fanilor, pe rețelele de socializare, afecțiunea de care suferă și i-a sfătuit să apeleze la medic.

Alina Pușcaș are probleme de sănătate. Cu ce afecțiune se confruntă prezentatoarea

Alina Pușcaș a mărturisit că are o alergie care i-a afectat vocea, ochii și îi provoacă strănut. Drept urmare, s-a prezentat la un doctor specialist pentru un tratament.

ADVERTISEMENT

Vreme de doi ani, Alina Pușcaș și-a ignorat semnele de alergie, dar a aflat de la medic faptul că nu a făcut decât să înrăutățească situația. Alina Pușcaș și-a avertizat fanii că pot dezvolta probleme respiratorii.

Alina Pușcaș
Alina Pușcaș, detalii despre alergia sa. Sursa foto: Instastory

 

”Azi sunt varză! Groaznic! Ochii inflamați, nas congestionat, strănut, voce afectată…Sunt toată umflată, ochii mă ustură.

ADVERTISEMENT

Sunt multe persoane care încearcă să evite medicamentele împotriva alergiilor, asta am făcut și eu vreo 2 ani de zile.

În momentul în care am ajuns la alergolog mi-a spus că dacă lași genul ăsta de alergii agresive să te afecteze și nu o tratezi poți să ajungi să ai probleme grave la sistemul respirator.

ADVERTISEMENT

Cei care aveți probleme așa cum am eu, mergeți de urgență la alergolog”, a explicat Alina Pușcaș fanilor, pe contul său de Instagram.

Nu este prima oară când Alina Pușcas are probleme de sănătate

În luna mai, Alina Pușcaș a mai avut o problemă de sănătate. Vedeta s-a accidentat la picior, în urma unei entorse de gradul 1. Moderatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva” a respectat indicațiile doctorilor și a făcut o recuperare.

ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș este căsătorită cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu din 2017 și alături de acesta are trei copii. În creșterea celor mici îi ajută o bonă.

”Ne ajută doamna Mariana, aceeaşi bonă pe care o avem de acum 3 ani şi, Doamne ajută, să reuşim să fim peste ani şi ani de zile tot împreună. Nu ne-am permis să nu angajăm pe cineva, neavând membri de familie care să se ocupe de partea asta. Noi suntem cam singurei.

Taţi nu mai avem niciunul. Mamele noastre sunt destul de în vârstă şi au viaţa lor, aşa că nu am cum să le pun în cârcă responsabilitatea asta”, a spus Alina Pușcaș în cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro

ADVERTISEMENT