ADVERTISEMENT
Life

Alina Pușcaș, clipe de tristețe. Vedeta a pierdut recent o persoană foarte dragă

Autor: Alexa Serdan | 17.02.2021 | 15:19
Alina Pușcaș, clipe de tristețe. Vedeta a pierdut recent o persoană foarte dragă
Alina Pușcaș, clipe de tristețe. Vedeta a pierdut recent o persoană foarte dragă. Sursa foto: Instagram.com

Alina Pușcaș trece prin clipe încărcate de tristețe după ce recent a pierdut o persoană foarte dragă. Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva!” nu a spus despre cine este vorba, însă fanii au observat cât de afectată este de situație. 

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a mai fost activă pe rețelele de socializare în ultima perioadă, asta din cauza unui eveniment nefericit. O persoană foarte apropiată familiei sale a murit, lucru care a lăsat un gol imens și o suferință de nedescris în sufletul șatenei.

Actrița a dorit să păstreze anonimatul asupra persoanei care a murit și nici nu a oferit foarte multe detalii. Alina Pușcaș este în continuare afectată, starea sa interioară fiind vizibilă cu ochiul liber prin hainele negre pe care le poartă perioada asta.

ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș, momente grele, după ce a pierdut o persoană dragă

„După cum ați observat în ultimele săptămâni am fost ceva mai retrasă, iar în ultimele zile chiar absentă. În viața fiecăruia apar momente mai puțin plăcute.

Bineînțeles, nu voi face din acest eveniment nefericit un titlu de presă, sub nicio formă, de asta nu voi spune cine sau de ce a plecat dintre noi. Fiecare are parte de momente nedorite, nesperate, nefericite”, a spus Alina Pușcaș într-o filmare de pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea show-ului „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1 încearcă să fie optimistă și să țină capul sus pentru cele trei minune pe care le are acasă.

Frumoasa șatenă se ține tare pentru a nu transmite tristețea pe care o resimte și copiilor pe care-i are cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu: Alexandru, Melissa Antonia și Iris.

ADVERTISEMENT

„Nu vom lăsa drama să ne inunde viețile, că avem acasă trei minuni care vor să ne vadă mereu fericiți și optimiști, așa că ne vom aminti doar de lucruri frumoase în ceea ce privește persoana”, a completat fostul model vizibil afectat de pierderea persoanei respective.

Alina Pușcaș traversează o perioadă neplăcută, pe fond de stres apărându-i și un herpes la nivelul buzei superioare. Vedeta are imunitatea scăzută, doliul din perioada aceasta fiind un factor care a contribuit destul de mult, din păcate, la starea ei de sănătate.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!