Life

Alina Pușcaș, dezvăluiri despre viața de familie. Ce educație le oferă prezentatoarea copiilor săi

Alina Pușcaș, detalii despre rolul de mamă. Cum își crește vedeta și gazda emisiunii Te cunosc de undeva cei trei copii.
18.11.2022 | 17:03
Alina Puscas dezvaluiri despre viata de familie Ce educatie le ofera prezentatoarea copiilor sai
Alina Pușcaș, detalii despre rolul de mamă. Cum își crește vedeta cei trei copii. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă, care este cunoscută și pentru rolurile jucate în mai multe telenovele românești, face dezvăluiri despre viața de familie. Ce educație le oferă prezentatoarea de la Antena 1 copiilor săi: Melissa, Alex și Iris.

Alina Pușcaș, detalii despre rolul de mamă. Cum își crește vedeta cei trei copii

Alina Pușcaș este o mamă devotată și implicată. Moderatoarea este perfect conștientă că nu-i poate ține pe cei mici într-un glob de cristal, motiv pentru care a luat deja unele măsuri pentru creșterea și educarea lor.

ADVERTISEMENT

Cei mari sunt mai independenți decât ar trebui, în timp ce fetița mai mică poate fi manipulatoare doar printr-o singură privire și un zâmbet dulce. Vedeta o numește „vrăjitoare mică”, micuții fiind diferiți unul de celălalt.

„Sunt poate chiar prea independenți deja și uneori mă enervează asta (râde). Le-am povestit despre bullying, dar tot nu cred că sunt chiar pregătiți pentru asta.

ADVERTISEMENT

Mereu le spun că trebuie să comunice permanent cu mine sau cu Mihai despre orice incident de agresiune, pentru că, altfel, agresorul nu va fi niciodată nepedepsit și va chinui mai departe și alți copii.

Pe Alex l-am dat la karate cumva din cauza acestor temeri ale mele, să fie pregătit pentru vreun incident de acest gen. Sper, totuși, să ne ocolească bullyingul”, a declarat Alina Pușcaș pentru publicația viva.ro.

ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș, momente alături de cei trei copii

Alina Pușcaș se bucură de foarte multe momente frumoase alături de cei trei copii. Frumoasa șatenă are mereu filmări pentru Te cunosc de undeva, dar asta nu o împiedică să aibă un program bine stabilit cu cei mici.

Două weekend-uri pe lună sunt dedicate în totalitate lor. În aceste zile vedeta de la Antena 1, soțul și copiii fac tot felul de activități, preferata lor fiind mersul la piscină.

ADVERTISEMENT

În plus, actrița merge peste tot cu micuții săi, de la sală, restaurante, parcuri, cinema, cumpărături până la vizite la prieteni.

ADVERTISEMENT