Life

Alina Pușcaș, noi imagini de pe patul de spital. Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva încă nu a scăpat de probleme

Alina Pușcaș, noi imagini de pe patul de spital. Prezentatoarea de televiziune a spus cum se mai simte, la zile bune după ce a ajuns la spital.
09.12.2022 | 07:33
Alina Puscas noi imagini de pe patul de spital Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva inca nu a scapat de probleme
Alina Pușcaș, noi imagini de pe patul de spital. Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș încă nu a scăpat de problemele de sănătate care i-au tot dat bătaie de cap în ultimul timp.

Alina Pușcaș, noi imagini de pe patul de spital

Alina Pușcaș a publicat noi imagini de pe patul de spital, pentru că prezentatoarea de la Te cunosc de undeva nu a scăpat încă de problemele de sănătate care îi dau bătăi de cap de câteva zile bune.

ADVERTISEMENT

Astfel, aceasta a arătat cum are din nou perfuzii, dar a transmis un mesaj mai optimist de această dată și i-a anunțat pe fani că se simte mult mai bine.

„Încă puțin, dar sunt mult mai bine”, a transmis Alina Pușcaș, pe Instastory.

Alina Pușcaș, de la bal la spital. A ajuns pe mâna medicilor după filmarea finalei de la Te cunosc de undeva

Alina Pușcaș, de la bal la spital. Vedeta a mers la Urgențe după ce a filmat o parte din finala Te cunosc de undeva, pentru că se simțea foarte rău.

ADVERTISEMENT

Inițial, a crezut că durerea poate fi de la munca multă, oboseală, frig sau chiar de la tocuri și nu i-a acordat prea multă importanță, dar situația s-a agravat așa că a mers la medic.

Acolo, Alina Pușcaș a aflat că are un abces pe un rinchi, un lucru extrem de rar.

„Practic, toată nebunia a început în dimineața zilei de marți când începuserăm să filmăm finala “Te cunosc de undeva”, când am simțit practic în șold, ca un junghi, care, spre seară, probabil stând și prin frig, a început să se extindă pe spate și puțin în față, în zona coastelor. 

ADVERTISEMENT

Am luat decizia să vin de urgență la spital. Am făcut febră și la spital, dar stăpânită cu perfuzii. Se pare că e vorba, de fapt, de un abces pe rinichi. Nici nu am știut că există așa ceva. Se pare că sunt rare cazurile“, a mai spus prezentatoarea.

Tags: