Life

Alina Pușcaș, o nouă accidentare. Ce a pățit prezentatoarea de la Te cunosc de undeva: „Am rezolvat-o și cu piciorul drept”

Alina Pușcaș și-a început ziua cu probleme. Vedeta de la Antena 1 a călcat pe o albină și acum nu mai are niciun picior complet sănătos. La stângul are o orteză, iar dreptul este umflat.
18.05.2022 | 12:44
Alina Puscas o noua accidentare Ce a patit prezentatoarea de la Te cunosc de undeva Am rezolvato si cu piciorul drept
Alina Pușcaș, o nouă accidentare, după ce s-a lovit la gleznă. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Instagram
ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș a avut probleme încă de la începutul zilei. Vedeta de la Antena 1 le-a povestit prietenilor virtuali ce a pățit miercuri, acasă la ea.

Alina Pușcaș a fost înțepată de o albină

Vedeta de la Te cunosc de undeva a dezvăluit că a călcat pe o albină în timp ce se afla în casă, iar piciorul ei a început să se umfle. Nu este alergică la acul albinei, dar a luat preventiv o pastilă specifică.

ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș mărturisea pe rețelele de socializare că este „avariată pe ambele părți”, deoarece are câte o problemă la fiecare dintre picioare.

Dacă la stângul avea o orteză după ce și-a luxat glezna, iată că acum se întâmplă că nici cu piciorul drept să nu mai poată merge ca înainte, Alina Pușcaș fiind înțepată de o albină.

ADVERTISEMENT

“Mi-am început dimineața într-un mod inedit. Am călcat pe o albină, în casă. După ce că eram eu cu orteza pe piciorul stâng, am rezolvat-o și cu piciorul drept”, a spus Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș nu știe cum va mai putea filma

Prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva își face griji pentru felul în care va decurge ziua sa, mai ales pentru că are filmări și se anunță a fi una lungă.

ADVERTISEMENT

„Astăzi am filmări la Te cunosc de undeva, nu știu cum o să fac azi. În stânga sunt cu orteză, iar în dreapta, unde am călcat pe albină, sunt deja umflată.

Nu sunt alergică, am luat o pastilă preventiv, este o zi lungă, cine știe ce mă așteaptă”, a povestit aceasta pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș s-a accidentat la picior și s-a ales cu o entorsă de gradul I, acesta fiind motivul pentru care acum îi va fi foarte greu prezentatoarei să își facă treaba, fiind lovită la ambele picioare.

Pe lângă orteză, Alina Pușcaș trebuie să facă și recuperare. „Risc să rămân cu o gleznă de 10 centimetri în plus față de cealaltă”, a povestit vedeta, susținând că recuperarea este necesară.

ADVERTISEMENT