Life

Alina Pușcaș și-a schimbat look-ul înainte de a pleca în vacanță. Cum arată acum prezentatoarea de la Antena 1

Alina Pușcaș și-a schimbat look-ul. Cum arată acum prezentatoarea de la ”Te cunosc de undeva”, care se pregătește de o vacanță.
24.01.2023 | 23:11
Alina Puscas sia schimbat lookul inainte de a pleca in vacanta Cum arata acum prezentatoarea de la Antena 1
Unde va pleca în vacanță Alina Pușcaș. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș și-a surprins fanii de curând. Moderatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de pe Antena 1, și-a făcut o schimbare de look, cu două zile înainte de a pleca într-o vacanță.

Alina Pușcaș și-a schimbat look-ul. Prezentatoarea, încântată de rezultat

Alina Pușcaș nu a făcut o schimbare radicală a înfățișării sale, ci s-a tuns puțin și a optat pentru nișe șuvițe. Referitor la destinația de vacanță, nu a oferit multe detalii, dar a lăsat de înțeles că va fi una exotică.

ADVERTISEMENT

”M-am tuns, pentru că peste două zile plec în vacanță, am decis să îmi pregătesc părul pentru soare. Mi-am luat și protecție pentru el.

Mi se pare așa de frumos. Întotdeauna îmi place prima zi în care mă tund mi se pare senzațională, după aia frizurile nu îmi mai ies la fel oricât mă chinui, singură acasă (…)

ADVERTISEMENT

Ce frumos se văd. Mi se pare excepțional. Mi-ar fi plăcut să fie așa de mama natură, dar nu mă plâng. Două zile și plec în vacanță”, a spus Alina Pușcaș, pe Instagram.

Alina Pușcaș, mamă și soție împlinită la cei 37 de ani

Alina Pușcaș, dincolo de lumina reflectoarelor, trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de ani buni, cu soțul ei, stomatologul Mihai Stoenescu. Alături de acesta are trei copii: Alexandru, Melissa și Iris.

ADVERTISEMENT

Vedeta și medicul dentist s-au cunoscut chiar în timpul unei consultații. Alina Pușcaș, la recomandarea unei prietene, a mers la cabinetul lui Mihai Stoenescu pentru a-și rezolva o problemă cu o măsea. Ajunsă la destinație, ambii s-au îndrăgostit reciproc în mod iremediabil.

” (…) Printr-o prietenă comună am ajuns la el și acea procedură a durat pe ceas 5 minute și din acel moment am fost atât de impresionată de el încât nu l-am mai lăsat în pace și nici el pe mine”, a mărturisit Alina Pușcaș pe un Instastory.

ADVERTISEMENT

De altfel, chiar dacă sunt părinții a trei copii, Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu nu uită să-și acorde atenție sentimentelor de fiecare dată când au ocazia. Uneori, profită de timpul liber rezervându-și o cameră la hotel, după cum a recunoscut chiar moderatoarea.

ADVERTISEMENT