Life

Alina Pușcaș și soțul au un secret bine păzit! E vorba despre bani grei

Alina Pușcaș este măritată de patru ani cu Mihai Stoenescu, un cunoscut medic stomatolog, iar cei doi au clădit împreună, pe lângă o familie frumoasă, un mic imperiu financiar.
19.07.2023 | 13:44
Alina Puscas si sotul au un secret bine pazit E vorba despre bani grei
Alina Pușcaș și soțul sunt doi oameni foarte bogați. FANATIK le-a aflat secretele
ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu formează unul din cele mai consolidate cupluri din showbiz-ul românesc. În acte, cei doi sunt împreună de patru ani, însă relația a început de mai multă vreme.

Alina Pușcaș și soțul, Mihai Stoenescu, un cuplu bogat

FANATIK a aflat cel mai mare secret al soților Pușcaș-Stoenescu, unul legat de situația lor financiară! Vă spunem doar atât: Alina Pușcaș e o bună afaceristă, pe lângă prezentatoare de televiziune, cunoscută în special pentru show-ul Te cunosc de undeva de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Vedeta de televiziune deține o firmă care comercializează articole vestimentare, afacere de succes dacă e să ne uităm la profiturile pe care prezentatoarea le-a încasat în ultimul an. Potrivit datelor obținute de FANATIK, anul 2022 a fost unul excelent din punct de vedere financiar pentru frumoasa Alina Pușcaș Stoenescu.

Prezentatoarea Te cunosc de undeva, profituri frumoase din haine

Compania Lin Layer, care are ca obiect de activitatea, conform CAEN, „fabricarea de articole de îmbrăcăminte, inclusiv lenjerie intimă” i-a adus destul de mult spor fotomodelului.

ADVERTISEMENT

Frumoasa Alina rulează o cifră de afaceri de 1.036.531 lei. Pe 2022, conform informaților aflate de FANATIK, Alina Pușcaș a avut un profit net, din afacerea cu haine, de 682.577 de lei.

Cu alte cuvinte, aceasta ar fi încasat, pe lună, undeva în jur de 22.000 de lei. Nu mai spunem de faptul că Alina Pușcaș încasează bani și de la Antena 1 pentru proiectele în care este implicată, Te cunosc de undeva fiind unul din cele mai de succes show-uri ale stației.

ADVERTISEMENT

De altfel, 2022 a fost cel mai bun an ca profit pentru Alina Pușcaș de când s-a apucat de afaceri. În 2021 a avut un câștig ceva mai mic, undeva la 174.934 de lei. Prezentatoarea deține această firmă din anul 2017.

Sumele despre care vorbim nu sunt singurele care intră în casa familiei formate de Alina Pușcaș! Și soțul ei aduce bani frumoși, acesta fiind medic stomatolog și deținător de clinică.

ADVERTISEMENT

Soțul vedetei de la Antena 1, milionar în lei

Soțul vedetei de la Antena 1, Mihai Stoenescu, deține companiile „Radiology Excellence Center SRL”, „Lida Invest SRL” și „M. S. T. Clinic SRL”. Bărbatul învârte niște sume de bani colosale și poate acoperi cu lejeritate lipsurile financiare ale soției în cazul în care vedeta ar avea o perioadă nu tocmai bună sau cu mai puține proiecte în tv, de pildă.

Soțul realizatoarei tv Alina Pușcaș a făcut, doar din M. S. T. Clinic SRL, 1.940.195 de lei în anul 2022, rulând o cifră de afaceri de 529.519 lei. Cealaltă firmă în domeniul stomatologic, cea de servicii de radiologie dentară, i-a adus un câștig net, în 2022, de 579.436 lei.

Adunând cele două profituri ale companiilor, făcând un calcul simplu, vă spunem că din aceste două firme, Mihai Stoenescu a încasat, lunar, 209.969 de lei, adică 42.000 de euro! Cu asemenea sume, e clar că în familia vedetei Alina Pușcaș nu există nemulțumiri la capitolul bani.

alina pușcaș
Alina Pușcaș, în costum de baie, într-una din vacanțe. Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva arată într-un mare fel. Foto: Instagram

Alina Pușcaș a recunoscut recent că mariajul i-a sporit confortul financiar

Trebuie precizat că soțul amfitrioanei Te cunosc de undeva nu a excelat cu toate firmele pe care le-a deschis. Lida Invest SRL, specificată în rândurile de mai sus, i-a adus o pierdere de 71.000 de lei anul trecut. Această firmă nu are ca obiectiv domeniul medical, ci se ocupă de închirierea sau subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Alina Pușcaș a recunoscut, recent, invitată într-un podcast, că relația cu Mihai Stoenescu i-a adus un confort financiar. A spus, totodată, că și fără business-urile soțului ei, se descurca destul de bine.

„Mulțumită lui Mihai, am trecut la un confort sporit. Și înainte să îl cunosc pe Mihai nu eram rău, să zic așa. Dar, într-adevăr, în momentul în care ne-am căsătorit, mă rog, ne-am combinat… Pentru că noi ne-am căsătorit în 2019… Noi am început dating-ul în 2014. Noi am făcut prima oară toți trei copiii. Apoi ne-am căsătorit”, a declarat de curând Alina Pușcaș în podcastul lui Radu Țibulcă.

 

 

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită