Life

Alina Pușcaș, vacanță de lux alături de soțul ei. Unde a plecat prezentatoarea de la Te cunosc de undeva

Alina Pușcaș a plecat într-o vacanță de lux alături de soțul ei, Mihai Stoenescu. Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva a ales o destinație foarte apreciată de turiști.
15.06.2022 | 22:31
Alina Puscas vacanta de lux alaturi de sotul ei Unde a plecat prezentatoarea de la Te cunosc de undeva
Alina Pușcaș, vacanță de lux alături de soțul ei. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș a plecat într-o vacanță de lux în Ibiza, alături de soțul ei, fără cei trei copii pe care îi au împreună. Vedeta de la Antena 1 a postat câteva imagini și clipuri video în mediul online.

Alina Pușcaș, vacanță de lux alături de soțul ei

Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva și soțul ei, Mihai Stoenescu, au plecat singuri în Ibiza, acolo unde s-au cazat la un hotel de lux.

ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș le-a prezentat și urmăritorilor locația în care s-a cazat împreună cu partenerul ei de viață. Vedeta are o priveliște superbă de la balconul camerei de hotel, direct spre mare.

Cei doi sunt în apropierea plajei Talamanca, cu o vedere asupra golfului, scrie spynews.ro. Proprietatea dispune și de o piscină sezonieră, în aer liber.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o zi, Alina Pușcaș le-a dezvăluit fanilor că ea și soțul ei urmează să plece într-o vacanță fără copii, într-un loc frumos. Până acum, vedeta nu a mai fost în Ibiza și este foarte încântată de cele câteva zile de concediu pe care le va petrece acolo.

Alina Pușcaș vacanță
Alina Pușcaș și soțul ei se bucură de vacanță. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Cei doi nu au plecat foarte mult timp pentru a nu-i lăsa singuri pe copii. În luna iulie, vedeta de la Antena 1 va pleca în vacanță în formulă completă, împreună cu soțul și cei trei copii.

ADVERTISEMENT

“Pe voie bună și mult soare. (…) Sunt super fericită, mâine evadăm. Eu și soțul. Evadăm și merge într-un loc frumos. Mâine vă zic unde, cert este că este un loc superb, în care eu personal nu am mai fost.

Mihai promite să fie ceva frumos și foarte cool. (…) O să stăm puține zile, doar patru, pentru a nu-i lăsa pe cei mici prea mult fără noi. (…)

ADVERTISEMENT

Urmează să plecăm în iulie în formula completă și o să fie super și atunci.”, a spus prezentatoarea pe Instagram.

ADVERTISEMENT