Life

Alina Pușcău a anunțat că are Covid-19. Actrița trece prin momente dificile. “Nu mă pot ridica”

Alina Pușcău a anunțat că s-a infectat cu Covid-19. Actrița spune că se simte foarte rău și că virusul i-a afectat tot organismul.
27.09.2021 | 17:14
Alina Puscau a anuntat ca are Covid19 Actrita trece prin momente dificile Nu ma pot ridica
ADVERTISEMENT

Alina Pușcău trece prin momente foarte grele. Actrița și-a anunțat fanii pe contul de socializare că are Covid-19 și că virusul i-a afectat tot organismul. De aceea se simte foarte rău.

Cu ochii în lacrimi, Alina Pușcău a avut și un mesaj pentru urmăritorii săi.

În ultima perioadă tot mai multe vedete s-au îmbolnăvit. Unele au făcut forme severe și au ajuns la spital.

ADVERTISEMENT

Alina Pușcău a anunțat că are Covid-19. Actrița trece prin momente dificile. “Nu mă pot ridica”

Alina Pușcău trece prin clipe foarte grele. S-a infectat cu Covid-19, varianta Delta și se simte extrem de rău, chiar și după 9 zile. Aceasta spune că abia se poate ridica din pat și nu poate mânca. Actrița a postat un filmuleț în care apare cu ochii în lacrimi.

Alina Pușcău
Alina Pușcău, în lacrimi.

 

“Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contactat varianta Delta și este foarte greu.

ADVERTISEMENT

Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu”, a spus aceasta pe contul său de socializare.

Alina Pușcău a povestit că virusul i-a afectat tot organismul.

“Covid-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos
Virusul ăsta te distruge, îți distruge tot în organism.

ADVERTISEMENT

Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu, să respiri, să vorbești. Astăzi este a noua zi și este foarte greu, abia pot să mănânc. Mă uit la televizor ca să pot să nu mă simt singură în casă, este foarte greu”, a mai spus Alina Pușcău.

Mai multe vedete s-au îmbolnăvit

Tot mai multe vedete au anunțat în ultima vreme că s-au îmbolnăvit. Printre acestea se numără Monica Anghel, Elena Merișoreanu, Viorica de la Clejani, Irinel Columbeanu, Theo Rose, Adela Popescu sau Radu Vâlcan.

ADVERTISEMENT

De la începutul pandemiei au fost și vedete care au decedat din cauza virusului. Nelu Ploieșteanu, Cornelia Catanga, Nelu Bălășoiu sau Adi Bărar, solistul trupei Cargo.

ADVERTISEMENT