Life

Alina Pușcău a făcut primele declarații după ce a ajuns la spital. “Regret că nu m-am vaccinat”

Alina Pușcău a fost infectată cu Covid-19 și a ajuns de urgență la spital. Actrița a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate.
29.09.2021 | 17:55
Alina Puscau a facut primele declaratii dupa ce a ajuns la spital Regret ca nu mam vaccinat
ADVERTISEMENT

Alina Pușcău a anunțat pe rețelele de socializare că a fost infectată cu Covid-19, varianta Delta. Actrița în vârstă de 39 de ani s-a simțit foarte rău și a ajuns de urgență la spital.

După ce și-a făcut mai multe analize a fost lăsată să plece acasă.

Alina Pușcău spune că regretă enorm că nu s-a vaccinat, iar acum este nevoită să treacă prin clipe cumplite.

ADVERTISEMENT

Alina Pușcău a făcut primele declarații după ce a ajuns la spital. “Regret că nu m-am vaccinat”

În urmă cu două zile, Alina Pușcău a anunțat pe pagina sa de socializare că are Covid-19, varianta Delta, și se simte foarte rău. Actrița spunea că virusul i-a afectat tot organismul și aproape nu se mai putea ridica din pat.

Aceasta a decis să meargă la spital pentru a face mai multe analize. Medicii i-au spus că viața sa ar fi fost în pericol dacă nu ajungea la spital.

ADVERTISEMENT

“La salvare stai ore întregi și aștepți, pentru că e foarte multă lume. Auzeam în telefon că oamenii mureau în casă de COVID. Dacă nu mergeam ieri la spital, muream în casă. Asta mi-a și zis!”, a declarat Alina Pușcău, la Antena 3. 

Bruneta a recunoscut că regretă în acest moment că nu s-a vaccinat și trece prin asemenea momente.

ADVERTISEMENT

“Regret foarte mult că nu am făcut vaccinul. Simptomele mele au început cu dureri în gât, dureri în piept, îmi ardeau plămânii, febră, dureri de cap.

Seara am venit de la spital, mi-au făcut perfuzii, mi-au făcut analize la plămâni și au văzut că plămânii sunt afectați. Acum sunt acasă. O lună de zile trebuie să stau în casă.

ADVERTISEMENT

Și fac tratament pentru plămâni. Și acum când respir simt că ceva mi s-a rupt, că nu mai sunt cum eram înainte și chiar îmi e frică”, a mai spus actrița.

“Îmi distruge viața”

Pe 27 septembrie, actrița a anunțat că are Covid-19. Pentru că virusul i-a afectat tot organismul aceasta se simțea foarte rău. Aproape că nu se putea ridica din pat și nici nu putea să mănânce.

“Este COVID, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași.
Am contractat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături.

Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. COVID-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos”, a spus Alina cu ochii în lacrimi, într-un filmuleț postat pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: