Life

Alina Pușcău, adevărul despre cea mai grea perioadă din viața ei. Ce a pățit vedeta

Alina Pușcău (40 de ani) este unul dintre cele mai căutate modele internațioanale. Frumoasa brunetă se bucură de succes, dar din păcate a avut și perioade mai neplăcute.
23.11.2021 | 17:17
Alina Puscau adevarul despre cea mai grea perioada din viata ei Ce a patit vedeta
ADVERTISEMENT

Vedeta a spus adevărul despre cea mai grea perioadă din viața ei, plecarea din România fiind una care i-a marcat existența pentru că nu se regăsea deloc printre străini.

A plecat la vârsta de 16 ani, după ce a câștigat concursul Elite Model Look, dar nu i-a fost ușor departe de cei dragi. Fotomodelul a suferit enorm, povestind abia acum ce a pățit.

ADVERTISEMENT

Alina Pușcău s-a integrat în cele din urmă peste hotare, acolo unde locuiește de ani buni. A povestit că primea numeroase complimente, dar nu se simțea frumoasă.

Alina Pușcău, drama care i-a marcat existența. Are legătură cu o persoană dragă

„Am avut o cădere, nu pot să spun depresie. Toată lumea zicea cât de frumoasă sunt, dar nimeni nu voia să-mi ştie sufletul, cine sunt eu ca persoană, cine sunt eu Alina.

ADVERTISEMENT

Nu mă simţeam frumoasă. Mă simţeam o fată normală care a avut foarte multe oportunităţi, noroc. Am avut foarte mult noroc”, a dezvăluit Alina Pușcău la „Teo Show”.

Modelul a vorbit deschis și despre suferința cea mai mare. Este vorba de moartea tatălui, cu care nu avea o legătură tocmai bună în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Ferma regretă că nu s-a împăcat cu figura paternă înainte de moartea acestuia, care a survenit în septembrie anul trecut.

Alina Pușcău, relație defectuoasă cu regretatul ei tată. Ce regretă modelul

„Am crezut că eu sunt vinovată, pentru că nu am vorbit cu tata cinci ani de zile. Eram supărată pe el, el voia să vorbească cu mine şi nu i-am dat oportunitatea, şansa să vorbească cu mine. L-am iertat, dar am rămas cu o rană.

ADVERTISEMENT

Mi-a fost frică să nu fiu abandonată în relaţie. Mama mea a muncit foarte mult când eram mică şi stăteam foarte mult cu tatăl meu. Mă durea, doream să o am lângă mine”, a mai spus Alina Pușcău.

Vedeta a fost martora multor certuri și discuții contradictorii în familie, de aici și motivația de a reuși în viață și a-și face un nume.

Părinții fostei concurente de la Pro TV au ajuns să divorțeze în urmă cu 15 ani, când Alina Pușcău i-a cumpărat mamei sale un apartament.

ADVERTISEMENT
Tags: