Life

Alina Pușcău l-a sunat în direct pe Leonardo DiCaprio! Ce s-a întâmplat apoi este neașteptat

07.10.2020 | 19:52
Alina Puscau la sunat in direct pe Leonardo DiCaprio Ce sa intamplat apoi este neasteptat
ADVERTISEMENT

Alina Pușcău este una dintre concurentele de la “Ferma: Orășeni vs. Săteni” și un model cunoscut internațional. A apărut în diverse reviste celebre și a participat la numeroase prezentări de modă din lume.

Fosta concurentă a reality show-ului a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și a vorbit despre experiența de la “Ferma”, dar și despre viața ei ca model internațional.

ADVERTISEMENT

Cariera ei a ajutat-o să întâlnească multe personalități celebre, printre care Leonardo DiCaprio și Vin Diesel Cu cel din urmă chiar a avut o relație cu el în urmă cu două decenii.

Alina Pușcău l-a sunat în direct pe Leonardo DiCaprio! Ce s-a întâmplat apoi

Alina Pușcău se bucură de o carieră de succes ca fotomodel internațional și a participat la “Ferma: Orășeni vs. Săteni”. Șatena este prietenă cu Leonardo DiCaprio și Cătălin Măruță a provocat-o să-l sune chiar în direct!

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la PRO TV a declarat că este cel mai mare fan al celebrului actor și ar fi mulțumit să-i audă vocea la telefon! Alina i-a apelat numărul, însă acesta nu a răspuns. La al doilea apel, șatena a închis telefonul pentru că fusul orar din SUA este cu multe ore în urmă, acolo fiind noapte.

Alina Pușcău și renumitul actor sunt prieteni foarte buni și se cunosc de multă vreme. “Este un băiat extraordinar, e foarte de treabă”, a declarat fotomodelul despre Leonardo DiCaprio. Alina a dezvăluit că va juca într-un film alături de actor, iar filmările au loc la Roma.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă are o carieră în lumea modei de când avea 16 ani, însă a devenit cunoscută pentru relațiile amoroase cu personalități foarte cunoscute, precum miliardarul Jeffrey Epstein sau Vin Diesel. Cu cel din urmă a rămas în relații foarte bune, chiar dacă au fost împreună pe vremea când acesta nu era foarte cunoscut.

S-a lansat și în actorie de câțiva ani, urmând cursuri în Los Angeles chiar cu profesorul lui DiCaprio.

ADVERTISEMENT

Actrița a fost împreună și cu regizorul Bret Ratner, iar relația lor a durat cinci ani. În 2008, Ratner a realizat videoclipul pentru remixul piesei “Dragostea din tei” a celor de la O-Zone, care a costat un milion de dolari.

Despre reality show-ul la care tocmai a participat, Alina Pușcău spune că a fost o experiență foarte utilă pentru ea, care a maturizat-o, însă nu ar vrea să se întoarcă.

ADVERTISEMENT