Nicio categorie

Alina Puşcău vorbeşte despre relaţia cu Vin Diesel!

Alina Puşcău a plecat în urmă cu cîţiva ani în America pentru a-şi face o carieră. Şatena este un fotomodel internaţional, iar de ceva vreme s-a apucat serios şi de actorie. Românca a...
Autor: Mirela Apostol | 18.01.2015 | 09:05
Alina Puşcău vorbeşte despre relaţia cu Vin Diesel!

Alina Puşcău a plecat în urmă cu cîţiva ani în America pentru a-şi face o carieră. Şatena este un fotomodel internaţional, iar de ceva vreme s-a apucat serios şi de actorie. Românca a fost în ţară pentru cîteva zile, iar reporterii WOWbiz.ro au reuşit să-i ia un interviu exclusiv.

 Reporter: Cum e viaţa ta în America?

Alina Puşcău: Nu e o viaţă palpitantă. M-am axat mai mult pe actorie în L.A., am un program pe care trebuie sa-l respect, trebuie să fiu consecventă şi să muncesc foarte mult.  Fac dicţie cu un profesor renumit acolo, e cel cu care Leonardo Di Caprio studiază de opt ani. Leo mi-a spus ca e “the best” şi chiar aşa e. Fac cursuri de un an şi jumătate cu el şi deja am avansat mult. Dar ca să ajung la acest profesor mi-a fost extrem de greu. Timp de cinci luni l-am sunat zilnic şi i-am scris şi mereu era plecat sau avea întîlniri şi mă tot amîna. La un moment dat am cedat şi am început să plîng la telefon. Abia după cinci luni mi-a zis că vrea să ne vedem ca să discutăm. Cînd am ajuns la el iar m-a apucat plînsul, de fericire plîngeam. Şi el mi-a zis “Dacă ai insistat atîtea luni înseamnă că întradevăr îţi doreşti cu adevarat să faci actorie, de aceea am acceptat să ne întîlnim”. Şi am inceput dicţia cu el. Făceam 4 zile pe săptămînă. Un curs de o oră cu profesorul lui Di Caprio costă 500 de dolari.

R: Înţeleg că eşti apropiata de Leonardo Di Caprio.

Alina Puşcău: Da, sîntem prieteni, dar nu-mi place să vorbesc despre asta. El ma are la suflet şi chiar îmi spunea că vrea să fie mentorul meu. Leo m-a pus în legătură cu profesorul de dicţie. Leo e un om foarte mişto, imaginea pe care o are în presă nu coincide cu realitatea. Am cunoscut-o şi pe mama lui şi mi-a plăcut tare de ea. Sînt fericită că am intrat în grupul lui de prieteni, grup din care fac parte mulţi actori celebri.

R: În ce proiect cinematografic eşti implicată acum?

Alina Puşcău: Joc în două filme. Într-unul din filme am rolul feminin principal, sînt amanta lui Jim Morrison. Povestea este extrem de interesantă. Şi al doilea film, care se va trage şi la Paris, are o poveste emoţionantă. Este vorba despre o fată care s-a îndrăgostit de un producător. Fata fusese violată de tatăl ei în copilărie şi devenise prostituată. Şi producătorul consuma droguri. Fata se transformă, încearcă să o ia de la capăt, să uite de traumă. Mi-a placut tare scenariul. Eu am rolul fetei.

R: Eşti prietenă cu Di Caprio. Am înţeles că te ştii şi cu Paris Hilton. De care alte staruri mai eşti apropiata?

Alina Puşcău: Da, cu Di Caprio sînt, pot spune, prietenă de familie. Sînt prietenă şi cu Paris Hilton. Paris mă iubeşte, mă îndrăgeşte. M-a invitat la petreceri la ea acasă timp de un an şi jumătate şi nu m-am dus. Atît a insistat incît m-a facut să merg. Paris e o tipă foarte dulce, iubeşte ceea ce face, şi imaginea creată in media nu e aceeaşi cu realitatea. La fel e si Jay Z. Pot spune ca sînt superprofesionistă în biliard. Jay Z m-a învăţat să joc biliard ca la carte. Sînt prietena cu mai toata lumea pentru că aşa e felul meu. Plus că eu nu beau, nu fumez şi nu ma culc cu vreun star sau fac altfel de compromisuri. Cînd am intrat în grupul lor mai toţi mă vedeau ca pe încă una şi se gîndeau că reuşesc să ma atragă in patul lor. Însă eu am căutat prietenia lor, şi sa fac actorie. Ulterior şi-au dat seama ce fel de om sunt şi acum sînt iubita in grupul lor. Ei mă vad ca pe sora lor, şi-au dat seama că nu vreau sa-i folosesc.

R: Ai avut o relaţie amoroasă cu Vin Diesel. Mai ţii legatura cu el?

Alina Puşcău: Da, am avut o relaţie şi da, am rămas prieteni. Am mai vorbit chiar dacă au trecut mulţi ani de atunci. M-am întîlnit chiar cu el, partenera lui şi cu copiii, în cadrul unui eveniment. Şi atunci am avut o surpriza placuta. Vin Diesel i-a zis unui prieten comun, actor şi el, “Vai, cît am iubit-o pe fata asta”, ii spunea despre mine. Ori eu m-am ofticat puţin pentru că mie nu-mi spusese asta niciodată în timpul relaţiei.

R: El a fost barbatul pe care l-ai iubit cel mai mult?

Alina Puşcău: Am ţinut la el, cred că cel mai mult l-am iubit pe regizorul Bret Ratner, cu care am avut o relaţie timp de cinci ani.

R: În acest moment eşti implicată intr-o relaţie sentimentală? Ai un iubit?

Alina Puşcău: Nu. N-am niciun iubit şi prietenii mei mereu rîd de mine. Chiar şi în grupul de actori al lui Di Caprio se discuta despre asta. Ei s-au oferit să-mi găseasca un iubit, dar i-am refuzat (rade – n.r.). apoi au început să facă glume pe seama mea că “nu se poate să n-ai iubit, doar dacă are alte orientari sexuale”, îmi spuneau (rade – n.r.). Voiau să spună ca îmi plac femeile şi nu bărbaţii. Ne permitem glume, mai ales că ei mă văd ca pe sora lor. Deocamdată vreau să ma axez pe cariera de actorie, fotomodel şi chiar de cîntăreaţă. Pentru că vreau să înregistrez nişte piese. O să am timp şi de iubit. Momentan iubitul meu e cariera.

R: Unde locuieşti în L.A. Ai un apartament?

Alina Puşcău: Stau într-un apartament cu chirie. O să vreau să-mi cumpar şi eu o locuinţă însă nu acum. Cu meseria pe care o am nu pot sta numai într-un sigur oraş. Ba sînt în Italia la shooting, să filmez la Paris şi tot aşa. Întîi vreau să am grijă de sănătatea mea şi de carieră, apoi o să-mi iau o casă. Am trecut printr-o mare cumpană pentru că medicii mi-au găsit mercur în sînge şi era să mor. Nu-mi mai dăduse nicio şansă. Acum am mare grijă de sănătatea mea, deşi nu a scapat în totalitate de mercur.

R: Îţi aminteşti cînd ai cîştigat primii bani şi ce ţi-ai cumpărat din ei?

Alina Puşcău: Da, am cîştigat 100 şi ceva de mii de dolari cînd am lucrat cu  celebrul Jean Paul Gaultier. Nu-mi amintesc exact ce mi-am cumpărat pentru că, la vremea aceea, eram foarte cheltuitoare. Îmi luam numai lucruri de firmă şi plecam des în vacanţe, şi mi-am ajutat familia. Eu am plecat în străinatate ca să fac bani să-mi pot ajuta familia, sincer, cu acest gînd m-am dus. Şi mă bucur că asta s-a şi întîmplat.

R: Care a fost cea mai mare sumă de bani pe care ai cîştigat-o?

Alina Puşcău: Nici nu mai ştiu să zic… Dar am facut pictoriale la care eram platită şi cu 48.000 de dolari pe zi…

R: Te-ai gîndit să te stabileşti în America?

Alina Puşcău: Mi-aş dori să rămîn acolo, nu m-aş mai întoarce acasă. Dar nu se ştie cum va fi viaţa. Niciodată să nu spui niciodată.

R: Cu românce te-ai întîlnit acolo? Lili Sandu, Madalina Ghenea, Catrinel Menghia…

Alina Puşcău: Cu Lili Sandu m-am întîlnit la un casting. Era foarte draguţă şi prietenoasă. Pe Mădălina Ghenea am văzut-o cu Di Caprio şi am schimbat cîteva cuvinte, iar cu Catrinel m-am întîlnit în Ibiza. Ne-am salutat, m-a complimentat, era tare frumoasă şi simpatică. Şi pe Monica Birladeanu am zărit-o la un moment dat, pe stradă.

Sursa: www.wowbiz.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!