Life

Alina și Ilan Laufer, decizie radicală în privința gemenilor: „Am ajuns la capătul puterilor”

Alina și Ilan Laufer au luat o decizie radicală în privința gemenilor care au venit pe lume acum nouă luni. Cei doi au povestit totul în cadrul unei emisiuni TV.
30.11.2021 | 23:08
Alina si Ilan Laufer decizie radicala in privinta gemenilor Am ajuns la capatul puterilor
ADVERTISEMENT

Alina și Ilan Laufer au luat o decizie radicală în privința gemenilor. Cei doi au devenit părinți în luna februarie, atunci când blondina a născut prematur.

Familia reprezintă o prioritate pentru Ilan Laufer, care o ajută pe soția lui să se ocupe de gemeni.

ADVERTISEMENT

Au avut și o bonă pentru a-i ajuta la creșterea micuților, dar au concediat-o în urmă cu o lună și jumătate. Cei doi au recunoscut că au momente în care se simt extenuați.

Alina și Ilan Laufer, decizie radicală în privința gemenilor

Ilan Laufer a mărturisit că se ocupă de micuții Davina și Nathaniel imediat ce ajunge acasă de la birou. Politicianul își dorește să se facă mai repede luni și să meargă la muncă

ADVERTISEMENT

„Noi dormim în camera noastră. Copiii dorm ziua în camera noastră, iar seara în camera lor. Eu mă trezesc și o trimit pe Alina la copii. Nu aude când fac gălăgie. (…) Locul meu este la masă în bucătărie. Viața noastră s-a schimbat cu totul.

Nu credeam că va ajunge perioada asta, în care să îmi doresc să se facă luni dimineața să merg la birou. (…) Am avut o bonă, dar am dat-o afară acum o lună și jumătate”, a declarat Ilan Laufer la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Alina Laufer se simte extenuată, de multe ori, motiv pentru care mama ei o ajută cu creșterea copiilor. Vedeta mai are o fiică din căsătoria cu cântărețul Jorge, Karina (12 ani).

Blondina a mai spus că îi lipsesc foarte mult călătoriile și, chiar dacă viața de mamă este frumoasă, există și momente în care simte că a ajuns la capătul puterilor.

ADVERTISEMENT

„Pot să zic că am ajuns oarecum la capătul puterilor. Ai mei urlă, dacă nu urlă amândoi odată urlă pe rând. Ne mai uităm și noi la alți părinți cu bebeluși care dorm, stau liniștiți. (…)

Mai vine mama pe la noi și ne ajută. E foarte greu. Mie îmi lipsesc foarte mult călătoriile. Suntem în priză permanent”, a declarat Alina Laufer în cadrul aceleiași emisiuni TV.

Alina și Ilan Laufer s-au mutat

Cei doi au mai luat o decizie importantă, aceea de a-și schimba locuința. Alina Laufer se bucură foarte mult de această schimbare și spune că a ales să se mute pentru gemeni.

După ce a stat în Corbeanca o perioadă, blondina este fericită că a revenit în București.

„Am scăpat de scările din Corbeanca, nimeni nu mă înțelegea! Zici că mi-am luat viața înapoi, zici că am întinerit 10 ani! Nu am mai stat de ceva timp în București.

În 2016 m-am mutat din Corbeanca, în Băneasa, apoi am plecat în America. Acum, după 5 ani m-am mutat la loc în Băneasa și îmi place maxim!

Stăm și ne uităm la trafic, văd podul din balcon, mi se pare atât de mișto. Am adus și câinele aici. Copiilor le place, se acomodează…”, a declarat recent Alina Laufer, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT